INSHAYA. Не така, як усі, і вільна

10 лютого 2018 • Музика • коментарів: 0

INSHAYA. Не така, як усі, і вільна

У наш час фізична присутність не має великого значення - численні шанувальники творчості Жанни дізнаються новини з соціальних мереж, заходять на її канал на ютубі - так зростає аудиторія. Однак запорожці мають ту перевагу, що тут знають Жанну Смирнову не тільки як співачку.

До сьогоднішнього проекту INSHAYA Жанна йшла, піднімаючись сходами професії. Особливо продуктивним був минулий рік. У 2017 Жанна випустила шість синглів і EP з п'яти треків, зібрала команду, з якою разом зробила шоу під назвою New musical перформанс, і з цим шоу об'їхали Запорізьку область і це, звичайно, тільки початок.

- Жанна, адже ви закінчили курс академічного вокалу?

- Так, і я вдячна моїм викладачам із Запорізького музичного училища. Академічна школа має свої переваги - навіть в тому випадку, коли ти розумієш, що тобі потрібно щось зовсім інше. Дійсно, після закінчення музичної школи по класу фортепіано я здобувала освіту на кафедрі академічного вокалу в ЗДМУ. А потім ще й вищу освіту здобула за спеціальністю - актриса драми і кіно в Національному Університеті. Так я опинилася у театрі имені Володимира Магара.

- Кажуть, якщо людина потрапила в театр - це вже на все життя, що театр - це як хронічна хвороба.

- Напевно, мені пощастило, тому що я мріяла про сцену, але не про театральну. До того ж характер у мене незалежний, я ціную свою професію, поважаю свою працю, і свій дар, він не просто так дається, тому настав час, коли я легко залишила театр.

INSHAYA logo

- Як довго ви працювали в театрі? Які ролі ви вважаєте найважливішими?

- З 2006 по 2015 я працювала вокалісткою і актрисою. Попутно, виїжджала на різні міжнародні вокальні конкурси і поверталася з перемогою. Театру я вдячна за деякі важливі можливості, деякі професійні випробування – наприклад, за головну роль у виставі «Фіалка Монмартру» за п'єсою Альфреда Мюрже, на музику Імре Кальмана, і за вокальну партію Марії  з опери «Марія де Буенос-Айрес» Астора П'яццоли для вистави «Танго тривалістю в життя». Зокрема, голова журі міжнародного конкурсу-фестивалю вокалістів «Nova Latinitas 2014» Стефано Нутті сказав мені, коли я виконала арію Марії, що я була дуже вражаючою. Я перепрошую, але так воно й було. Так я стала лауреатом «Nova Latinitas 2014», і так дозналася про себе щось нове.

- Це те, що стосується театру. А які важливі подяї пов’язані з вашою кар’єрою як співачки?

- У 2015 році був підписаний контракт з західною компанією Unique Entertainment, і це дало мені можливість попрацювати закордоном, удосконалити вокальну техніку. Багато концертів, незнайома публіка, дійсні культурні розходження… Майже рік закордоном навчив мене також тому, що треба співпрацювати. Тому сьогодні проект INSHAYA - це не тільки Жанна Смирнова, це команда людей, які вірять в мою творчість і готові йти зі мною і розвиватися. Я співпрацюю з міжнародним музичним лейблом - Shining Music Records. Це молодий лейбл, але, на мій погляд, у них є всі шанси стати мастодонтами українського шоу-бізу. Сьогодні мої нові пісні «Сатурн» і «Вночі» можна послухати в ротації всеукраїнського радіо DJFm. Дуже задоволена співпрацею з New musical performance – талановиті та професійні артисти. Це важлива частина шоу – я впевнена, що ми повинні давати якісне шоу, це наш обов'язок і наша гордість!

- Ваша лірична героїня випромінює емоції. Але, на правах земляків, дозвольте задати питання - а яка ви вдома?

- Я щаслива дружина і мама. Я вдячна своєму чоловікові і доньці за терпіння та підтримку, так як зі мною часом непросто. Бувають моменти сильної концентрації, коли пишу пісні або готую концерт, тоді я перебуваю в своєму світі, куди складно потрапити. Після концертів, коли хочеться довше побути зіркою, чоловік чесно дає мені можливість вередувати, потім каже: знімай корону, пішли пити чай!

Інга ЕСТЕРКІНА

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
12:00 Інформаційний марафон (1+1)
10:45 Х/ф Пастка. (2+2 )
12:00 Час новин. (5 канал)
12:00 Інформаційний марафон (ICTV)
12:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
12:00 Інформаційний марафон (Інтер)
11:45 Х/ф Оз: Великий та могутній. (Новий канал)
11:55 Останній день диктатора. (НТН)
11:05 Т/с К. О. Д., 1 с. Код злочину: частина 1. (СТБ)
11:55 Х/ф Титанік. (ТЕТ)
12:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити