Антитіла: Фортеця Бахмут

1 березня 2023 • Музика • коментарів: 0

Антитіла: Фортеця Бахмут

Досвід військових та цивільних на цій війні неможливо порівнювати. Кожен проходить свій шлях. Однак забути його неможливо в обох випадках й іноді він може перетворитись як у слабкості, так і в силу людини.

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя як і його колеги ще 24 лютого обрав для себе шлях на війні і довгий час говорив, що йому не час випускати нові пісні. Та згодом він разом з колегами покинув фронт і майже за рік після початку повномасштабного російського вторгнення зміг випустити нову композицію.

Музикант попереджає, що насамперед прагнув створити композицію для своїх побратимів, які ще знаходяться на передовій та кожен день проживають у пекельній боротьбі.

Тарас Тополя говорить, що у цієї пісні є утилітарна функція — мотивувати військових стояти та триматись, попри всі складнощі. А також знаходити сили та відбивати чергову атаку ворога, незважаючи на емоції та біль брати себе в руки та стояти.

Перш ніж випустити пісню, музиканти також вирушили знімати кліп — на передову у Бахмут. Відеороботу презентували 10 лютого.

Тарас Тополя попереджає, що все, що відбувається у кліпі — абсолютно реальна історія. Бойова частина не є постановкою — це справжні бої. Тож на глядачів чекає видовищна робота української артилерії по ворожих цілях під Бахмутом. 

Аби зняти кліп, музиканти три доби провели разом з гаубичним розрахунком. Зафіксували і влучання по реальних вороженьках з потужної гармати, яку в народі нарекли Три топори.

Джерело: Вікна

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
06:00 Інформаційний марафон (1+1)
07:45 Загублений світ. (2+2 )
08:00 Т/с Пані покоївка. (5 канал)
06:00 Інформаційний марафон (ICTV)
06:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
06:00 Інформаційний марафон (Інтер)
08:10 Хто зверху?. (Новий канал)
06:00 Речдок. (НТН)
07:55 Прокинься з Ектором, 3 сезон. (СТБ)
06:45 М/ф Рок Доґ 2. (ТЕТ)
06:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити