Війна в нашому домі: Запоріжжя

29 березня 2023 • Арт-галерея • коментарів: 0

Війна в нашому домі: Запоріжжя

Контрасти щасливого мирного життя і війни - фотовиставка «Війна в нашому домі: Запоріжжя» повернулась у своє місто.

У нашому місті відкрили фотовиставку «Війна в нашому домі: Запоріжжя», яку, нещодавно показували у місті-побратимі Лахті у Фінляндії.

Представлені світлини запорізьких фотографів та фотохудожників, на яких представлено «Запоріжжя без війни» i «Запоріжжя у війні», між життям на яких великий контраст. 

На виставці також є тематичні стенди, що висвітлюють війну Росії проти України - тут героїчна робота рятувальників і волонтерів, вимушений шлях переселенців, діти війни, зруйновані будинки й життя та інші сторінки війни.

Тож не випадково першими почесними гостями й учасниками презентації виставки стали рятувальники ДСНС, які зображені на світлинах, волонтери, а також фотографи та фотохудожники.

Зокрема, у фотовиставці беруть участь світлини, що належать об’єктивам запорізьких фотокореспондентів і пресцентру ДСНС Запоріжжя, на яких зображена титанічна праця рятувальників – героїв без зброї, які продовжують захищати громадян від наслідків збройної агресії рф. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

Виставку відкривали представники Гуманітарно-інформаційно центру – керівник Наталія Єльцова і голова правління Костянтин Гургура, а також відомий запорізькій військовий фотокореспондент та автор частини представлених фото Олександр Павлов.

Виставку «Війна в нашому домі: Запоріжжя» можна побачити протягом наступного місяця у ТЦ "Афина Palace", що на проспекті Металургів, 8 б (безплатно).

Джерело

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
09:00 Інформаційний марафон (1+1)
07:45 Загублений світ. (2+2 )
09:15 Марафон Незламна країна. (5 канал)
09:00 Інформаційний марафон (ICTV)
09:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
09:00 Інформаційний марафон (Інтер)
09:01 Хто зверху?. (Новий канал)
08:50 Випадковий свідок. (НТН)
09:30 Неймовірна правда про зірок, 5 сезон. (СТБ)
08:30 М/ф Ліно. (ТЕТ)
09:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити