Маленьких запоріжців запрошують намалювати космічну листівку

2 червня 2022 • Арт-галерея • коментарів: 0

До Міжнародного дня захисту дітей ГО «‎Асоціація Ноосфера» анонсувала нову всеукраїнську ініціативу Noosphere Birthday Cards. Це свого роду посткросинг для дітей і, водночас, марафон єднання, учасники якого обмінюватимуться вітальними листівками з нагоди дня народження.

Учасники мають намалювати малюнок космічної тематики, сфотографувати чи відсканувати його і завантажити на спеціальний сайт. Організатори перетворять малюнки на електронні вітальні листівки. Таким чином, на свій день народження кожен з учасників Noosphere Birthday Cards отримає космічну листівку від іншого юного художника. 

Прийом малюнків триватиме з 1 червня до 1 серпня 2022. А от космічні привітання учасники Noosphere Birthday Cards отримуватимуть на електронні скриньки з 1 вересня 2022 року до 1 вересня 2023 року.

До участі запрошують дітей і підлітків віком від 3 до 17 років. Детальні вимоги до малюнків, а також форма реєстрації доступні за посиланням: https://noospherespace.art/birthday-greetings 

Ініціатори – ГО «‎Асоціація Ноосфера» – вже мають досвід організації подібних проєктів. Щорічно з 2019 року громадська організація за підтримки засновника Макса Полякова, мецената і візіонера космічного майбутнього України, проводить всеукраїнський конкурс дитячого космічного малюнка Noosphere Space Art Challenge, який є одним з наймасштабніших творчих конкурсів України. Так, 2021 року у ньому взяли участь майже 15 000 дітлахів! Загалом за 4 роки проведення Noosphere Space Art Challenge юні українські художники створили більше 30 000 космічних малюнків. 

Організатори впевнені, що секрет популярності – в тематиці конкурсу. «‎Дослідження космосу, відкриття нових світів – це те, що завжди приваблювало малечу. Наразі ж ГО «‎Асоціація Ноосфера» сподівається, що нова ініціатива допоможе українським дітям не лише розкрити свій творчий потенціал, але й отримати підтримку, таку важливу у важкий воєнний час. А також на практиці переконатись: Україна – єдина» – зазначила Ольга Зима, керівниця соціальних проєктів Noosphere.  

Віжуал за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1qCaoi3nX9ByFWYvAfEUu-h02C_6JaWyQ/view?usp=sharing 

Контакти для запитань і уточнень:

Ольга Ясиницька
(068) 414 55 04
yasinitskaya@noosphere.com

Для довідки:
ГО «Асоціація Ноосфера»

«Асоціація Ноосфера» – некомерційна громадська організація, заснована Максом Поляковим для науково-дослідних і освітніх цілей. Місія Noosphere – стимулювати відкриття, використання і поширення наукових знань, а також інтерес суспільства і бізнесу до науки. Серед відомих ініціатив організації: мережа інноваційних лабораторій Noosphere Engineering School, фестиваль робототехніки BestRoboFest, конкурс інженерних стартапів Vernadsky Challenge і конкурс дитячих космічних малюнків Noosphere Space Art Challenge.

Максим Поляков – засновник громадської організації «Асоціація Ноосфера», керуючий партнер інвестиційного фонду Noosphere Ventures, бізнесмен із досвідом у сфері космічних та IT технологій, інженерії. Меценат. Доктор економічних наук. Власник 10+ патентів. Послідовник ідей Володимира Вернадського, візіонер космічного майбутнього України.

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
12:00 Інформаційний марафон (1+1)
12:55 Футбол. Чемпіонат України. 26-й тур. Дніпро-1 - Динамо. Пряма трансляція. (2+2 )
13:15 Бутусов плюс. (5 канал)
12:00 Інформаційний марафон (ICTV)
12:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
12:00 Інформаційний марафон (Інтер)
11:45 Х/ф Оз: Великий та могутній. (Новий канал)
12:15 Легенди карного розшуку. (НТН)
13:35 Т/с К. О. Д., 28 с. Холодна страва. (СТБ)
11:55 Х/ф Титанік. (ТЕТ)
12:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити