Що потрібно знати перед нарощуванням натурального волосся

31 серпня 2023 • Краса и здоров`я • коментарів: 0

Що потрібно знати перед нарощуванням натурального волосся

Технологія нарощування відома з 1960-х років, за час свого розвитку та вдосконалення обросла великою кількістю міфів. Про що насправді необхідно знати перед нарощуванням, розповімо нижче, а тим, хто ще не знайшов майстра для виконання процедури, рекомендуємо заглянути в салон Zirkova: https://zirkova.com.ua/ua/g7516783-naraschivanie-volos.

Вибір типу та кількості волосся для нарощування

Чи може клієнт самостійно вибрати зріз волосся? Так, але тільки в тому випадку, якщо точно знає, який тип волосся йому нарощували раніше. При первинному нарощуванні кількість капсул, масу зрізу та тип волосся підбирає майстер після очної зустрічі з клієнтом та враховуючи всі його побажання щодо результату. Оцінюється густота волосся, його відтінок і текстура. Самостійний підбір волосся, який диктується бажанням заощадити, може зробити нарощування неприродним, помітним і не виправдати очікувань.

Догляд за нарощеним волоссям

Волосся, яке закріплюється стрічковим або капсульним методом, потребує спеціальних засобів догляду. Доведеться відмовитися від звичного шампуню з маслами та силіконами, масок, які наносяться на прикореневу зону. Крім того, варто пам'ятати, що довжина нарощеного волосся вимагає ще більш ретельного догляду, оскільки воно позбавлене природного живлення від кореня.

Нарощування волосся може бути небезпечним

Небезпечною процедура стає, коли клієнти потрапляє до рук непрофесіонала. Неправильний розрахунок кількості волосся та об'єму одного пасма може збільшити навантаження на волосся і спровокувати його випадіння. Великі капсули з гострими краями, виготовлені з неякісних матеріалів, можуть пошкоджувати шкіру голови.

Крім того, нарощування має низку протипоказань, з якими майстер має ознайомити клієнта. Наприклад, алопеція різної природи — випадіння волосся, спровоковане серйозними змінами у роботі організму.

Про необхідність корекції нарощеного волосся

Корекція — це процес зняття та повторного нарощування волосся зі зміщенням ближче до прикореневої зони. Ігнорування необхідності виконувати корекцію не тільки ускладнює догляд за волоссям і робить зачіску неохайною, а й призводить до випадіння власного волосся. По мірі зростання волосся випадає, але залишається в капсулі. Кінчики у верхній частині, які досягають 3-4 см, неминуче плутаються спочатку в межах однієї капсули, а потім між сусідніми.

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Сегодня праздник

Пасха Пасха

Зараз на ТВ
18:00 Інформаційний марафон (1+1)
18:00 Т/с Опер за викликом, 6 сезон, 7 і 8 с. (2+2 )
19:00 Час новин. (5 канал)
18:00 Інформаційний марафон (ICTV)
18:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
18:00 Інформаційний марафон (Інтер)
16:40 Т/с Будиночок на щастя. (Новий канал)
19:20 Т/с Смерть у раю. (НТН)
18:55 Супермама, 7 сезон. (СТБ)
18:00 Т/с Скажені сусіди, 23 і 24 с. (ТЕТ)
18:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити