Зоряні зустрічі

Зоряні зустрічі

Скоро!

Запорізька обласна філармонія
16 травня в 17:00 150–200 грн  КВИТКИ
210
Написать отзыв!
0

Повідомити про помилку

Мистецька візитівка Запоріжжя – академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії – гордість козацького краю! У колективі вже багато років працює плеяда справжніх зірок, яскравих особистостей і професіоналів, які закохані у свою справу! З року в рік репертуар ансамблю розширюється, а творчі проєкти стають яскравішими, динамічнішими та креативнішими.

18 листопада артисти презентують своїм шанувальникам нову музичну програму «Зоряні зустрічі!», наповнену різнобарвною палітрою музичних цікавинок. У концерті прозвучать українські народні пісні, твори сучасних композиторів про рідну неньку-Батьківщину, загадкову людську долю та ніжне кохання.

Сольні виступи, яскраві дуети та тріо, професійний вокал, хореографія та, звісно ж, висока професійна майстерність виконання не залишать глядачів байдужими і подарують багату палітру незрівняних емоцій!

Запальна енергетика української душі, віртуозність та оригінальна інтерпретація популярних пісень та музичних композицій чекає на слухачів на «Зоряних зустрічах»!

Запорізька обласна філармонія запрошує всіх долучитися до колоритного світу національних традицій та стати частиною автентичної культури!

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити