Магія Іспанії

Магія Іспанії

Скоро!

Запорізька обласна філармонія
12 травня в 16:00 150 грн  КВИТКИ
69
Написать отзыв!
0

Повідомити про помилку

Складно знайти людину, яка б не мріяла побувати в Іспанії - краї сонця і безкрайнього моря, апельсинових гаїв та виноградників. Королева Піренеїв, як часто називають цю країну, підкорює надзвичайно яскравою і темпераментною музикою, що зачаровує нас самобутніми мелодіями та запальними ритмами.

12 травня академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії запрошує поціновувачів класики у музичну подорож до країни яскравого літнього сонця, фламенко і кориди. Концертна програма «Магія Іспанії» підготована під орудою головного диригента – заслуженого артиста України Василя Коваля.

Впродовж концертної програми ви дізнаєтеся цікаві факти про митців Іспанії та тих, кого вона надихала, жанри та напрямки в мистецтві. Щодо музики – вона надзвичайна, адже кожен твір є уособленням справжніх іспанських пристрастей та характерного колориту. У виконанні академічного симфонічного оркестру та солістів філармонії прозвучать перлини творів Жоржа Бізе, Мануеля де Фальї, Еммануеля Шабріє, Габрієля Форе, Херардо Родрігеса та інших.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити