Присвята Шуману

Присвята Шуману

Скоро!

Запорізька обласна філармонія
24 травня в 17:00 130, 150 грн  КВИТКИ
65
Написать отзыв!
0

Повідомити про помилку

Музика має бути максимально вільною та сповненою фантазії - вважав Роберт Шуман  і тому не боявся експериментувати, пробувати нові форми й засоби вираження.

Запорізька обласна філармонія підготувала 24 травня справжнім поціновувачам елегантної класики прем’єру концертної програма «Присвята Шуману», створеної під орудою музичного керівника, лауреата міжнародних конкурсів Оксани Гопки.

Роберт Шуман увійшов до історії музики як один з найсміливіших новаторів, який розширив межі і засоби музичної мови та прагнув тісно поєднати музику з літературою та поезією. В концертній програмі прозвучать визнані вокальні та фортепіанні цикли Шумана. Меломанів зацікавить музика, написана на межі вокального циклу та моноопери на автобіографічні вірші шотландської королеви Марії Стюарт. Казковими образами, навіяними дійсністю і сновидіннями автора, наповнені різнохарактерні твори в альбомі «Фантастичні п’єси». В один із самих щасливих, радісних і плідних періодів свого життя, в рік одруження, композитор написав вокальний цикл «Любов і життя жінки».

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити