Оркестр ВВС США в Европе

Оркестр ВПС США в Європі з програмою «Ambassadors»
Оркестр ВВС США в Европе
Событие уже прошло
1075
Написать отзыв!
0
З:США

Повідомити про помилку

У 2017 році США й Україна відзначають 25-у річницю встановлення дипломатичних відносин. Двадцять п’ять років тому Сполучені Штати відкрили своє посольство у новій незалежній Україні. Звідтоді зв’язки між українцями й американцями – дипломатами, посадовцями, бізнесменами, науковцями, студентами, журналістами, художниками й поетами – зміцнились, і сьогодні вони тривкіші, ніж будь-коли.

Оркестр, розквартирований на німецькій авіабазі «Ramstein», був заснований у 1945 році. Діяльність цього універсального ансамблю може бути пристосовано до будь-яких ситуацій, від фонової музики під час виконання офіційних військових функцій до виступів на джазових фестивалях і в концертних залах. Ансамбль пропонує до уваги публіки й освітні програми, що являють собою інформативні й розважальні концерти, проводить індивідуальні та групові майстеркласи, зосереджені на техніці виконання. Незалежно від причини виступу, «Europe Band» мають у своїй програмі безліч музичних творів, які гарантують повний успіх будь-якій події.

Членів оркестру недарма називають «музичними послами Америки». Джаз-бенд грає бродвейський і голлівудський репертуар, мелодії новоорлеанських диксилендів і джазових біґ-бендів, джазові імпровізації, увертюри, марші.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Нема концертів

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити