Iron Maiden Show

Концерт «Iron Maiden Show» группы «Blood Brothers»
кавер
Iron Maiden Show
Событие уже прошло
2243
Написать отзыв!
0
З:Украина, Киев

Повідомити про помилку

У сучасному Світі складно знайти людину, не знайому з творчістю британської легенди хард-року - IronMaiden. Англійці по праву вважаються засновниками жанру HeavyMetal. Виступи Maiden являються одними з найбільш популярних у Світі. Кожен концерт проходить не менш ніж перед 30 000 аудиторією. У 2001 році виступ британців відвідало 250 тисяч осіб в Ріо. Група занесена в Книгу Рекордів Гіннесса, як найгастролююча команда у Світі музики. Колектив відомий своїми приголомшливими шоу! Кожен виступ перетворюється на справжній театр. Багато експертів продовжують стверджувати, що з 2012 року Iron Maiden є найбільш високооплачуваною командою на планеті.

Своєю музикою Iron Maiden несуть в маси ідеї єдності людей незалежно від їхньої релігії, кольору шкіри, політичних, соціальних, економічних міркувань. Завжди тільки позитивні та яскраві емоції.

Важко собі уявити виступ британського «Монстра» в Україні, але мало хто знає, що у нашій країні є справжній представник Iron Maiden в особі офіційного триб'ют гурту! Це гурт Blood Brothers. У 2013 році група отримала статус офіційного представника, підписавши контракт з компанією Universal Music, яка являється правовласником та представником відомого британського лейблу в Україні.

Друзі, 4 квітня кожен з вас має шанс почути улюблені хіти у виконанні єдиного триб'ют виконавця в СНД! 

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Нема концертів

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити