Духовий квінтет «PentAnemos»

Концерт Духового квінтета «PentAnemos»
Духовий квінтет «PentAnemos»
Событие уже прошло
985
Написать отзыв!
0
З:Германия

Повідомити про помилку

Духовий квінтет «PentAnemos» заснований у 2004 році стипендіатами Академії Мюнхенської філармонії та Баварської державної опери.

У складі квінтету: Ханна Петерманн (флейта), Дірк Каммерер (гобой), Клаудія Зауттер (кларнет), Крістіан Лоферер (горн), Хакан Ісікліар (фагот).

Молодим віртуозам притаманні технічна досконалість, тональна однорідність і величезний ентузіазм.

У репертуарі духового квінтету «PentAnemos» шедеври класичної музики видатних європейських композиторів епохи бароко, класицизму, романтизму та сучасних композиторів Німеччини, Франції, Угорщини, США, Південної Кореї та інших країн.

Квінтет «PentAnemos» є  лауреатом багатьох Міжнародних музичних конкурсів. Серед знакових: отримання почесних премій на Міжнародному конкурсі юних музикантів у К’єрі (Італія) у номінації «Кращий духовий квінтет» та на  Міжнародному конкурсі духових квінтетів імені Анрі Томазі в Марселі (Франція); 2-а премія «Ex Aequo» на Міжнародному конкурсі камерної музики в Ліоні (Франція) та спеціальний приз «Prix SACEM» за найкращу фінальну конкурсну програму. У 2010 році колектив увійшов до знакового переліку «Федерального вибору концертів молодих артистів».

За 10 років активної творчої і концертної діяльності молодий колектив став улюбленцем публіки багатьох країн світу. Нещодавно ансамбль взяв участь у Міжнародному фестивалі «Музичний Олімп» у Санкт-Петербурзі та презентував концертну програму  у Луврі в Парижі.

Гастрольний тур духового квінтету «PentAnemos» відбувається в рамках «Тижнів Німеччини в Україні». Колектив виступить лише в Національній філармонії України, Дніпропетровську та на Запоріжжі.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Нема концертів

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити