Парні кільця – модна новинка яка вже стала популярною

13 лютого 2023 • Шоппінг • коментарів: 0

Парні кільця – модна новинка яка вже стала популярною

Парні прикраси доступні на ринку ювелірних виробів давно. Але, як правило, мануфактури пропонували такі рішення при виготовленні кулонів.

Тоді як сучасний споживач має шанс придбати таку класну річ як парні кільця. Спеціалісти УкрЗолото продемонструють вам кращі колекції і за допомогою фото кожен має можливість зробити вдалий вибір. Асортимент дуже широкий а це значить, що підібрати кращу «пару кілець» вийде у кожного. До речі, парні кільця це не тільки «для нього і для неї». Носити такі прикраси може одна людина. Такі варіації теж доступні в серіях і привертають увагу тих хто цінить оригінальність.

Стильно і незвично

Парні кільця для однієї людини можна носити на різних пальцях (навіть руках) або на одному пальці. Все залежить у якому дизайнерському виконанні виготовлена та чи інша модель. Якщо це пара для «нього і неї» то вона теж виконана в єдиній стилістиці. Відрізняється хіба що розмірами (чоловіча версія більша).

Для виготовлення таких виробів використовують:

  1. золото;
  2. срібло;
  3. платину;
  4. кераміку.

Причому золоті варіації відрізняються кольором адже використовуються різні сплави. Отже купити вийде парні кільці в жовтому золоті, білому, червоному або в рожевому. Шикарно виглядають рішення де різні сплави зміксовані.

Дуже шикарні моделі виконані в платині. Хоча, рішення зі срібла і кераміки виглядають не менш стильно і круто.

Тим більше що кераміка відрізняється багатою кольоровою гамою. Ну а срібло – це унікальний метал який круто виглядає і у чистому вигляді і з різними покриттями такими як:

  • позолота;
  • родій;
  • чорніння.

Дизайнерські концепції, як і стильові варіації необмежені нічим окрім фантазії ювелірів. Як правило варіант для «нього і для неї» - це кільця виконані в єдиному стилістичному рішенні, кольорі і мають доповнюючий один одного декор (половинка серця, пів корони). Не менш цікаві моделі виготовлені для однієї людини. Носити їх вийде як на різних пальцях так і один в одному.

Наприклад кільце широке і масивне з спеціальними вирізами може бути виконаним в білому голді, а тонший варіант який «вставляється» у виріз наче пазл – з жовтого голда або червоного, або навіть з кераміки. Виглядає така комбінація мега шикарно і прекрасно доповнює будь який образ. Головне що ці прикраси мирно уживаються з іншими аксесуарами і створюють гармонійні ансамблі.

Парні кільці також можна носити соло. Сьогодні вдягаєте широке кільце а завтра вужче, чи сьогодні шикуєте екземпляром з білої кераміки а завтра – з чорної.

Парное колечко

І не переживайте, що такі оригінальні варіанти коштують дуже дорого. Демократичні ціни дозволяють зробити вдале придбання. Тим більше консультанти UkrZoloto допоможуть визначитися з вибором і купити класну модель (два в одному).

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Зараз на ТВ
00:00 Інформаційний марафон (1+1)
01:30 Т/с Опер за викликом, 5 сезон, 23 і 24 с. (2+2 )
00:00 Документальний серіал. (5 канал)
00:00 Інформаційний марафон (ICTV)
00:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
00:00 Інформаційний марафон (Інтер)
01:30 Аферисти в сітях. (Новий канал)
23:55 Речдок. (НТН)
00:55 Т/с Агенти справедливості, 5 сезон, 41 с. (СТБ)
01:10 Танька і Володька, 1 сезон. (ТЕТ)
00:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити