Де купувати газові балони для гриля та як з ними поводитися

20 жовтня 2023 • Шоппінг • коментарів: 0

Де купувати газові балони для гриля та як з ними поводитися

Ви нарешті обрали та купили газовий гриль, а тепер з нетерпінням чекаєте на свіжу смажену їжу розігріту на газовій решітці. Перевагою смаження на газі є те, що все відбувається миттєво: гриль готовий до роботи лише через кілька хвилин. І все це без будь-якого диму чи сильного запаху. Але що саме потрібно враховувати при використанні газового гриля? У вас завжди повинен бути під рукою газовий балон.

Саме тому радимо придивитись до типів газових балонів, їх об’єму та матеріалу з якого вони виготовленні на https://grillex.com.ua/category/accessories/komplektuyuchi/baloni-ta-reduktori/baloni.

Як правильно транспортувати балони з газом

Перевозячи балон зі зрідженим газом в автомобілі, ви повинні спочатку переконатися, що балон не може впасти в автомобілі. Ви можете прив’язати пляшки кріпильними ременями або помістити їх у стійку коробку яка не ковзає в багажнику. Автомобіль повинен добре провітрюватися, а поїздка, як правило, повинна бути короткою.

Ні в якому разі не залишайте пляшку в транспортному засобі довше, ніж це необхідно, і захищайте її від температури вище 50 градусів. Перш ніж зберігати газовий балон в автомобілі, переконайтеся, що вентилі на балоні добре закриті, а сам балон має типовий захисний ковпачок. Також уникайте куріння в автомобілі під час транспортування.

Як під'єднати балон з газом до гриля

  1. Зніміть кришку клапана з пляшки. Ви побачите чорну кришку, до якої підключається регулятор тиску (шланг оранжевого кольору). 
  2. Чорна кришка на пляшці закрита, а до неї приєднано регулятор низького тиску. Добре затягніть і переконайтеся, що нічого не заклинило. Тепер ваш газовий балон уже підключений.
  3. Перед використанням гриля вам слід провести так званий тест на герметичність. Це дуже просто зробити зі спеціальним спреєм, який ви розпилюєте на всі з’єднання. Ви одразу побачите, чи не утворюються десь бульбашки, що вказують на витік.
  4. Потім слід замінити ущільнення або сам шланг.

Якщо ви не впевнені щодо підключення газового балона, обов’язково зверніться по допомогу та попросіть когось із досвідом виконати підключення та переконатися, що все гаразд. Завжди запалюйте гриль з відкритою кришкою. І надійно закривайте газовий балон після кожного смаження.

Для газових грилів завжди рекомендується мати одну або дві запасні пляшки. Вони повинні зберігатися не в домі, а в більш безпечному місті. Вони люблять тінь і прохолоду. Попри ці нюанси, приготування на газовому грилі є абсолютно безпечним заняттям, якщо користувач дотримується інструкцій та правил безпеки.

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Сегодня праздник

Пасха Пасха

Зараз на ТВ
18:00 Інформаційний марафон (1+1)
19:55 Х/ф Безодня. (2+2 )
22:45 BBC News Україна. (5 канал)
18:00 Інформаційний марафон (ICTV)
18:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
18:00 Інформаційний марафон (Інтер)
20:55 Х/ф Хеллбой 2: Золота армія. (Новий канал)
21:20 Т/с NCIS: Полювання на вбивцю, 6 сезон, 24 і 25 с. (НТН)
21:50 сторія одного злочину, 3 сезон. (СТБ)
22:00 Х/ф До зустрічі з тобою. (ТЕТ)
18:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити