Джоджо Т. Гіббс розповіла, що дистопійний бойовик "Громадянська війна" підіймає болючі теми, які дуже важливі в цей час

Новости кино • 27 березня 2024 • oKino.ua

Джоджо Т. Гіббс розповіла, що дистопійний бойовик "Громадянська війна" підіймає болючі теми, які дуже важливі в цей час

У спеціальному інтерв'ю з MovieWeb акторка "Громадянської війни" обговорює значущість військового фільму від Алекса Гарланда.

Джоджо Т. Гіббс розповіла свою участь у створенні дистопійного бойовика та підкреслила його потенціал порушити актуальні теми під час виборів і періоду загострення конфліктів. За її словами, фільми, подібні до "Громадянської війни", мають велике значення, оскільки вони викликають обговорення проблем розділеної Америки та змушують глядачів задуматися над наслідками їх дій. Вона сказала:

"Я вважаю, що фільм "Громадянська війна" викличе обговорення, особливо у контексті майбутніх виборів та складної ситуації у світі наразі. Є багато тем, про які необхідно говорити, і важливі дискусії, які потрібно проводити. Цей фільм змусить нас ретельно обдумати можливі наслідки наших дій. Я вважаю, що такі фільми необхідно створювати, оскільки вони спонукають до розмов. Ми повинні розмовляти як нація і як спільнота".

Створений і знятий Алексом Гарландом ("Ex Machina", "Men"), фільм "Громадянська війна" занурює глядачів у далеке антиутопічне майбутнє Америки. Він слідує за командою військових журналістів у їхній подорожі до Вашингтона перед тим, як повстанські групи захоплять Білий дім.

Джерело: Мovieweb

 

Последние новости:

Контроверсія стосовно "Оленя": Реальна жінка звинуватила автора в переслідуванні
Знову в королівських шльопках? Енн Гетевей розповіла про можливий третій фільм "Щоденники принцеси"
Каст фільму «28 років по тому»
Судова драма: Скасування вироку Гарві Вайнштейна у справі про сексуальне насильство

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити