Каст фільму «28 років по тому»

Новости кино • 25 квітня 2024 • kino-teatr.ua

Каст фільму «28 років по тому»

Видання Dedadline повідомило, що у картини «28 років по тому» з’явився зірковий каст. У зомбі-апокаліпсис записалися Джоді Комер, Аарон Тейлор-Джонсон і Рейф Файнс. Зніматиме фільм Денні Бойл («Вчора»), режисер оригінальної стрічки. Повернувся також і сценарист Алекс Ґарленд («Повстання штатів»), а от чи зіграє у картині Кілліан Мерфі невідомо, поки що він числиться тільки у якості виконавчого продюсера.

Алекс Ґарленд сказав, що працює не над одним фільмом, а зразу над цілою трилогією. Вже навіть з’явилися повідомлення, що режисеркою двох наступних частин може стати Ніа ДаКоста, постановниця «Кендімену» і «Марвелів».

Оригінальні«28 днів по тому» вийшли у 2002 році і розказували про людей, які намагаються врятуватися від швидких зомбі. Стрічка при бюджеті у $8 млн зібрала у світовому прокаті $45 млн. У 2007-му відбулася прем’єра сиквелу під назвою «28 тижнів по тому» (бюджет - $15 млн, касові збори - $65 млн).

P.S. Українські глядачі останній раз могли бачити Джоді Комер в історичній драмі «Остання дуель» Рідлі Скотта, а в червня зможуть насолодитися її грою в криміналі «Байкери» Джеффа Ніколса. Тим часом на Аарона Тейлора-Джонсона можна поглянути вже зараз в екшні «Каскадер». Також цього року вийдуть «Крейвен-мисливець» і «Носферату» за його участі. І не забуваємо, що Тейлор-Джонсон є претендентом №1 на роль Джеймса Бонда. Рейф Файнс після успішного «Меню» зіграв в короткометражках Веса Андерсона, які той зняв для Netflix. А восени 2024-го актора очікують на червоних доріжках з прем’єр «Повернення» (історична драма про Одіссея) і «Конклава» (трилер про обрання Папи).

 

Последние новости:

Нова глава в історії "Крику": Нів Кемпбелл стала прикладом рівноправності у голлівудському кіно
Раян Гослінг висловив критику щодо однієї сцени у романтичній стрічці "Ла-Ла Ленд"
Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити