Судова драма: Скасування вироку Гарві Вайнштейна у справі про сексуальне насильство

Новости кино • 25 квітня 2024 • oKino.ua

Судова драма: Скасування вироку Гарві Вайнштейна у справі про сексуальне насильство

У верхньому суді Нью-Йорка в четвер скасували засудження Вайнштейна за сексуальні злочини 2020 року та призначили новий судовий процес.

Рішення, прийняте із різницею у 4 голоси проти 3, свідчить про скасування засудження Гарві Вайнштейна за сексуальні злочини щодо трьох жінок через те, що суддя помилково допустив свідчення про непідтверджені раніше сексуальні дії проти інших осіб, окрім оскаржувачів основних злочинів.

Нгадаємо, у 2017 році скандал із Гарві Вайнштейном почався після того, як акторка Ешлі Джад звинуватила його в сексуальних домаганнях. Ця історія спровокувала іншіх артистів, включно з Гвінет Пелтроу та Анджеліною Джолі, розповісти про сексуальне насильство, яке вони стверджували, що відбувалося з боку продюсера. Після довгого розслідування у 2020 році Вайнштейна засудили на 23 роки позбавлення волі. У 2023 році його також засудили на 16 років за зґвалтування.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Нова глава в історії "Крику": Нів Кемпбелл стала прикладом рівноправності у голлівудському кіно
Раян Гослінг висловив критику щодо однієї сцени у романтичній стрічці "Ла-Ла Ленд"
Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити