Пилососи Rowenta для сухого прибирання:обираємо кращий

4 грудня 2022 • Бізнес, технології • коментарів: 0

Пилососи Rowenta для сухого прибирання:обираємо кращий

Пилосос є одним з найважливіших «домашніх помічників». Він виконує дуже важливу роботу: зберігає оселю в чистоті, збирає дрібне сміття та допомагає позбутися шкідливого для здоров’я пилу. Сучасний пилосос Ровента для сухого прибирання поєднує в собі всі необхідні якості, які важливі для ефективного побутового приладу: потужність, енергозбереження, зручність в експлуатації, якість та гармонійний дизайн. Для того, щоб вибрати найбільш підходящу модель, слід звернути увагу на 5 головних характеристик цього приладу.

Технічні особливості

Rowenta - це німецький бренд побутової техніки з більш ніж сторічною історією, який обрав своєю місією полегшити щоденний побут своїх клієнтів, пропонуючи якісну та технологічну продукцію. Техніка Rowenta відрізняється широким асортиментом та інноваційними рішеннями, які будуть привабливі для найвибагливішого покупця. 

Перші пилососи Rowenta світ побачив в середині 1970х. Вони одразу були високо оцінені широким загалом та зайняли достойне місце серед приладів для домашнього прибирання, продовжуючи відігравати важливу роль в розвитку бренду.

Одним з найголовніших характеристик при виборі пилососу є його потужність. Цей показник може означати, скільки споживає техніка електроенергії та наскільки сильно всмоктує повітря. Оскільки вектор розвитку Ровента направлений на створення екологічних розробок, пилососи цього бренду відрізняються низькою споживчею потужністю, при цьому зберігають достатню ефективність для всмоктування дрібного сміття та пилу.

Ровента пропонує енергоефективні пилососи зі споживчою потужністю:

  • 550 Вт;
  • 750 Вт;
  • 900 Вт.

Конструкція приладу дозволяє якісно виконувати свої функції з мінімальними витратами електричної енергії. Таким чином можна досягти кращих результатів прибирання та зберегти ресурси. 

Вид пилозбірника

Для сухого прибирання популярні моделі з мішком та з контейнером. Серед виробників та споживачів продовжуються дебати: який вид пилозбірника все ж таки кращий. Для продукції Rowenta це питання можна вирішити, склавши всі «За» та «Проти» одного та іншого виду пилососів.

Пристрої з мішком зазвичай мають порівняно більшу потужність всмоктування, тому вони вважаються кращим вибором для прибирання приміщень, де живуть пухнасті хатні тварини. Всмоктування шерсті з килимів - не проста задача, тому в цьому випадку знадобиться більша потужність. 

З іншого боку, сучасні моделі пилососів з контейнером, не сильно відстають в ефективності від пристроїв з мішком, при цьому мають свої переваги:

  • контейнер не треба змінювати (достатньо його очистити від накопиченого бруду);
  • потужність всмоктування не змінюється з залежності від наповнення контейнера;
  • ємність з пилом з минулого прибирання не нагрівається при використанні приладу і не виділяє неприємний запах.

Існує припущення, що в моделях з контейнером пил не осідає в резервуарі, а розлітається в різні боки. Таке припущення не відповідає дійсності. В сучасних безмішкових пилососах Rowenta використувується технологія турбоциклону, завдяки якій пил під дією відцентрованої сили надійно утримується в контейнері.

До недоліків безмішкових пристроїв можна віднести їх більшу «гучність», але це залежить від моделі виробу. 

Фільтр

В більшості пилососів Rowenta використовується клас високоефективних фільтрів HEPA. Це фільтр з хаотично розташованими волокнами різної товщини, які виконують роль сита та відфільтровують повітря, яке виходить з пристрою. HEPA-фільтр затримує найменші частинки, які знаходяться у повітрі. Крім того, він просякнутий спеціальною хімічною речовиною, яка пригнічує життєдіяльність мікроорганізмів. Тому відфільтроване повітря очищається не тільки від бруду та пилу, а й мікроскопічних шкідників.

Турбоциклонна технологія, яка найчастіше використовується в безмішкових моделях, дозволяє не тільки надійно утримувати бруд всередині резервуара, але й забезпечує ефективну фільтрацію вихідного повітря від невидимих часток пилу. Додатково в пристоях з контейнером можуть бути встроєні HEPA-фільтри. Таким чином забезпечується якісне повноцінне прибирання приміщень з ковровим або твердим покриттям.

Рівень шуму

Рівень шуму - важливий показник для побутової техніки. Для пилососів стандартним є рівень шуму 70-80 дБ. Виробники Rowenta намагаються покращити свою продукцію, тому пропонують покупцям вироби з найнижчими показниками шуму. Наприклад, в моделі Rowenta RO7690EA рівень шуму вказаний 65 дБ. А в моделі Rowenta RO7260EA рівень шуму становить 67 дБ. Використання цих приладів зробить прибирання максимально продуктивним та без зайвого шуму.

Додаткові компоненти

До додаткових компонентів, які можуть бути корисними при виборі пилососа, відносять:

  • індикатор заповнення мішку або контейнера;
  • наявність додаткових насадок (плоских для щілин, для очищення м’яких меблів тощо);
  • бампер, який пом'якшує удари по меблях;
  • автовиключення при перегріві двигуна.

Продукція від Rowenta відрізняється надійністю та якістю. Тому протягом століття вона залишається популярною та користується попитом в різних країнах світу. Тому при виборі пилососа цього бренда важливо задовольнити свої персональні побажання та відокремити модель, яка буде відповідати індивідуальним потребам.

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Категорії

Арт-галерея
Бізнес, технології
Гурман
Краса и здоров`я
Музика
Наші люди
Театри
Шоппінг

Останнє в категорії «Бізнес, технології»

23 квітня 2024
Сухой корм для собак: идеальный выбор для здорового питания вашего питомца
16 квітня 2024
Идеальный микроклимат и комфорт в вашем доме: Как выбрать канальные кондиционеры и эффективные котлы для отопления?
8 квітня 2024
Настільні ігри — роль в розвитку логічного мислення у дітей
12 березня 2024
Паперові пакети: екологічно й функціонально
2 березня 2024
Як вибрати телевізор
23 лютого 2024
Для чего нужна страховка путешественника и от каких рисков она обеспечивает защиту?
22 січня 2024
Полное КАСКО: первоклассная страховка вашего автомобиля
27 листопада 2023
Изготовление бумажных браслетов: креативное решение для различных мероприятий
24 листопада 2023
Ігрові автомати за мотивами фільмів
20 листопада 2023
Створення затишку та гармонійної атмосфери вдома: аспекти вибору та користування восковими свічками

Сегодня праздник

Пасха Пасха

Зараз на ТВ
18:00 Інформаційний марафон (1+1)
18:00 Т/с Опер за викликом, 6 сезон, 7 і 8 с. (2+2 )
18:20 Марафон Незламна країна. (5 канал)
18:00 Інформаційний марафон (ICTV)
18:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
18:00 Інформаційний марафон (Інтер)
16:40 Т/с Будиночок на щастя. (Новий канал)
17:30 Речдок. (НТН)
18:00 Т/с Слід. Маленький пророк. (СТБ)
18:00 Т/с Скажені сусіди, 23 і 24 с. (ТЕТ)
18:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити