Ноутбуки Asus серії VivoBook

26 серпня 2022 • Бізнес, технології • коментарів: 0

Ноутбуки Asus серії VivoBook

 

На ринку сучасних гаджетів великою популярністю користуються ноутбуки Asus VivoBook, які поєднали в собі продуктивність, привабливий дизайн та порівняно невисоку ціну. Ця серія вважається бюджетною, але за рахунок якісних матеріалів вигідно відрізняється від схожих за ціною моделей інших виробників. Ноутбуки Asus VivoBook – це чудовий виріб для виконання офісної роботи, домашнього використання або навчання.

Особливості VivoBook

Лінійка VivoBook представлена безліччю моделей на різний смак та гаманець. Всі вони відрізняються оптимальною продуктивністю та хорошою якістю. Все різноманіття гаджетів цієї лінійки можна об’єднати в чотири серії, які відрізняються певними характеристиками:

  1. Pro. Ноутбуки Asus VivoBook Pro виконані з міцного пластику з алюмінієвою кришкою, що робить гаджет міцним та стійким до пошкоджень. VivoBook Pro доступні в 14-, 15- та 16-дюймовому форматах з процесорами Intel та AMD, а також з різними варіантами відеокарт. Дисплей має відносно високу роздільну здатність та забезпечує гарне відтворення картинок та відео. Продуктивності процесора та 12-16 ГБ оперативної пам’яті цілком достатньо для виконання обчислювальних операцій, тому VivoBook Pro легко та без надмірного навантаження допомагає виконувати стандартні повсякденні задачі.
  2. Slim. Asus VivoBook S – це ультрабук з економічними конфігураціями. Він об’єднує висококласні апаратні функції, гарну продуктивність та стильний дизайн. Корпус гаджета зроблений з металу та пластику, тому на вигляд та на дотик він відчувається дуже якісним. При цьому кришка може відкриватись повністю на 180 градусів. Тоненький та легкий VivoBook S тільки виглядає тендітно. В середині нього вбудований потужний процесор, який гарно себе показує у багатопотокових робочих навантаженнях.    
  3. Max. Це стандартний гаджет середнього класу бюджетної цінової категорії. Його вага приблизно 2 кг, а висота 2,7 см. Але такі розміри є компромісом на користь великої кількості портів. Для VivoBook Max використовуються відносно повільні процесори, тому цей ноутбук переважно підходить невибагливим користувачам для офісної роботи або пошуку в Інтернеті.
  4. Flip. VivoBook Flip – це відмінний багатозадачний гаджет 2-в-1. Легкий, портативний та зручний у використанні. Він може перетворюватись на планшет, оснащений необхідними портами та дуже добре показав себе в тестуванні продуктивності. Він підходить для виконання різних неважких задач і стане чудовим помічником для школяра або студента.

Недоліки

Серія VivoBook позиціонує себе як бюджетна версія ноутбуків для нескладних задач. Тому чекати від гаджетів ідеальної конфігурації не слід. Тим більш, що ідеал для кожного означає своє. За відносно помірну ціну користувач отримує гарну, продуктивну машину, яка здатна якісно виконувати повсякденну роботу.

Загальною проблемою Asus VivoBook  є мерехтіння дисплею, яке може виникати з часом або при необережному використанні пристрою. В залежності від моделі VivoBook може мати посередню якість зображення, або недостатній об’єм жорсткого диску чи оперативної пам’яті, або нетривалий час роботи від батареї. Проте він компенсує ці недоліки іншими перевагами.

Висновки

Asus VivoBook – зручний гаджет, оптимальної продуктивності та з привабливим дизайном. Це гідна пропозиція за свою ціну. Він показує хороші результати при роботі з декількома одночасно працюючими додатками, або більш ніж десятьма відкритими вкладками в браузері. Гаджет не претендує на звання «геймерського» чи «дизайнерського», але він був створений не для цього. Незважаючи на наявність недоліків, ноутбуки VivoBook мають чисельні переваги, що і робить їх популярним вибором серед користувачів.

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Категорії

Арт-галерея
Бізнес, технології
Гурман
Краса и здоров`я
Музика
Наші люди
Театри
Шоппінг

Останнє в категорії «Бізнес, технології»

23 квітня 2024
Сухой корм для собак: идеальный выбор для здорового питания вашего питомца
16 квітня 2024
Идеальный микроклимат и комфорт в вашем доме: Как выбрать канальные кондиционеры и эффективные котлы для отопления?
8 квітня 2024
Настільні ігри — роль в розвитку логічного мислення у дітей
12 березня 2024
Паперові пакети: екологічно й функціонально
2 березня 2024
Як вибрати телевізор
23 лютого 2024
Для чего нужна страховка путешественника и от каких рисков она обеспечивает защиту?
22 січня 2024
Полное КАСКО: первоклассная страховка вашего автомобиля
27 листопада 2023
Изготовление бумажных браслетов: креативное решение для различных мероприятий
24 листопада 2023
Ігрові автомати за мотивами фільмів
20 листопада 2023
Створення затишку та гармонійної атмосфери вдома: аспекти вибору та користування восковими свічками

Сегодня праздник

Пасха Пасха

Зараз на ТВ
18:00 Інформаційний марафон (1+1)
18:00 Т/с Опер за викликом, 6 сезон, 7 і 8 с. (2+2 )
19:00 Час новин. (5 канал)
18:00 Інформаційний марафон (ICTV)
18:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
18:00 Інформаційний марафон (Інтер)
16:40 Т/с Будиночок на щастя. (Новий канал)
19:20 Т/с Смерть у раю. (НТН)
18:55 Супермама, 7 сезон. (СТБ)
18:00 Т/с Скажені сусіди, 23 і 24 с. (ТЕТ)
18:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити