Дон Манчіні анонсує новий фільм про культову ляльку-вбивцю Чакі: Що відбудеться в наступній частині легендарної хоррор франшизи?

Новости кино • 28 березня 2024 • oKino.ua

Дон Манчіні анонсує новий фільм про культову ляльку-вбивцю Чакі: Що відбудеться в наступній частині легендарної хоррор франшизи?

Новий проєкт вже знаходиться у розробці від оригінального творця Дона Манчіні, який створив цю довгострокову франшизу ще в 80-х роках. Це буде перший повнометражний фільм у цій серії з часу прем'єри "Культа Чакі" у 2017 році.

Після випуску фільму "Дитячі ігри", Манчіні продовжив розгортати історію ляльки-маньяка у продовженнях "Дитячі ігри 2", "Дитячі ігри 3" та "Наречена Чакі", перед тим як взяти на себе режисерське керівництво у фільмах "Потомство Чакі", "Прокляття Чакі" і "Культ Чакі", для яких він також написав сценарії. Зараз він активно працює як шоураннер телесеріалу про Чакі, де персонажі з великого екрану — Тіффані (Дженніфер Тіллі), Ніка (Фіона Дуріф), Енді (Алекс Вінсент) і, звичайно ж, головний вбивця (Бред Дуріф) — зіштовхуються зі світом підлітків з Хакенсака: Лексі (Алівія Алін Лінд), Девона (Тео Бріонес) та Джейка (Заккарі Артур).

У 2019 році було випущено перезапуск "Дитячої гри", де головний герой, Чакі, був перевдягнутий в образ високотехнологічного робота, а не звичайної іграшки, що була одержима духом серійного вбивці. Манчіні не брав участі у цьому проєкті, а голос Чакі надав відомий актор Марк Хемілл. Однак режисер заявив про роботу над наступним фільмом про Чакі, який, безумовно, буде більш вірним оригінальній серії.

Джерело: Gamesradar

 

Последние новости:

«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати
Контроверсія стосовно "Оленя": Реальна жінка звинуватила автора в переслідуванні
Знову в королівських шльопках? Енн Гетевей розповіла про можливий третій фільм "Щоденники принцеси"
Каст фільму «28 років по тому»

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити