Выставка Дмитрия Ципунова «Реконструкция»

Остро-живописный проект Дмитрия Ципунова «Реконструкция»
Выставка Дмитрия Ципунова «Реконструкция»
1335
Написать отзыв!
0

Повідомити про помилку

Среди художников не принято исполнять вариации чужих произведений (за исключением «Джоконды»), как у музыкантов. Напрасно. Интересно посмотреть, как бы это выглядело в другом ракурсе. Даже литератор имеет возможность увидеть новые краски, благодаря переводу на другой язык.

Смотрю иногда на свои работы и думаю – вот снова какую-то ерунду нарисовал. Надо бы что-то поумнее, поактуальнее. Как-то эта моя алгебра с геометрией устареленько выглядит, плесняво. Напишу пару-тройку пейзажиков с натюрмортиками, потошню... И опять за свои абстракции, без них плохо. И не мне одному. Нас, глупых, которым хорошо в абстракции, маловато будет, конечно. Ну и ладно с ними умными, которых большинство, главное, что нам весело!

Дивлюсь іноді на свої твори і думку гадаю: знову якусь дурню намалював. Треба було б щось порозумніше, поактуальніше. Якось ця моя алгебра з геометрією підстаркувато виглядає, плісняво. Намалюю декілька пейзажів з натюрмортами, понуджу... І знову за свої абстракції, без них зле, і не мені одному. Нас, дурних, яким добре в абстракції, замало, звісно. Та й нехай з ними, розумними, яких більше, аби нам було файно!"

Дмитрий Ципунов

Открытие - 28 ноября в 18:00

Вам необхідно увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити