Выставка детских рисунков «Краса Божого світу»

Виставка дитячого малюнка «Краса Божого світу»
арт • для дітей
Выставка детских рисунков «Краса Божого світу»
1350
Написать отзыв!
0
Країна:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Конкурс «Краса Божого світу» проводиться в Запорізькій області з 2013 року. Його організаторами виступають Запорізька єпархія УПЦ і КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.

Цього року на конкурс представлено близько 270 малюнків. Учасники конкурсу - учні освітніх шкіл, вихованці недільних шкіл та художніх студій. Серед них діти із Запоріжжя, Мелітополя, Енергодара, Вільнянська, Михайлівки, Остриківки, Веселого, Новоолександрівки.

Найменшій учасниці конкурсу 3 роки. Це Ткалич Світлана, вихованка недільної школи «Древо життя» (Осипенківський р-н Запоріжжя). Найстаршим учасникам - їх декілька - 17 років. Серед них учні Запорізького вищого професійного училища.

Тематика конкурсу різноманітна. Це сюжети біблійних історій, навколишній світ, сім'я, друзі, Батьківщина. У кожному малюнку - дитячий щирий і безпосередній погляд на світ, віра в те, що добро завжди перемагає зло. Вони допоможуть сучасним дорослим, які вічно поспішають і метушаться, які втратили віру у все, зануритися у світ дитинства, поглянути на світ з цікавістю і надією.

Кожен учасник конкурсу отримає грамоту, а під час відкриття виставки відбудеться нагородження переможців.

Окрасою відкриття виставки стане виступ учнів 3-А класу школи № 20 (керівник - Литвинчук Євгенія Євгенівна) з поглибленим вивченням основ православної культури.

Відкріття виставки відбудеться 20 січня о 13:00

Вам необхідно увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити