Графіка. Від Шишкіна до Пікассо

Виставка «Графіка. Від Шишкіна до Пікассо» та декоративної скульптури в стилі Ар деко
арт
Графіка. Від Шишкіна до Пікассо
2185
Написать отзыв!
0
Країна:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

У «Художньому салоні» міста Запоріжжя відкривається виставка «Графіка. Від Шишкіна до Пікассо» та декоративної скульптури в стилі Ар деко.

Друкована графіка — це популярний у всі части художній напрямок. Мова графіки заснована, головним чином, на виразних можливостях лінії, штриха, плями, фону основи, з яким зображення утворює контрастне або нюансне співвідношення. Малюнок демонструє характер, темперамент, настрій художника.

На виставці представлено понад 100 оригінальних робіт виконаних в різних графічних техніках: офорт, літографія, ліногравюра, ксилографія, пошуар тощо. Колекція містить роботи видатних світових майстрів, таких яких Пабло Пікассо, Сальвадора Далі, Василія Кандинського, Жоржа Брака, Жоана Міро та інших.

Ар деко – це стиль вишуканої краси та дорогого шику. На виставці розміщено понад 40 декоративних скульптур. Легкі, пластичні, витончені форми поєднали в собі відбитки різних культур: африканської екзотики, єгипетського мистецтва, індійських мотивів та ампіру і втілилися в коштовних матеріалах (бронзі, слоновій кістці, мармурі, оніксі та кракелюрній кераміці).

Виставка графіки триватиме протягом 2 місяців.
Виставка декоративної скульптури експонуватиметься 2 тижні.

Офіційне відкриття – 10 грудня 2019 року о 16.00.

Детальна інформація за телефонами: тел.: 06607920006, 0677920006

Вам необхідно увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити