Благодійність в об`єктиві

Фотовиставка «Благодійність в об`єктиві»
фото
Благодійність в об`єктиві
662
Написать отзыв!
0
Країна:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Фотовиставка «Благодійність в об’єктиві» - це кращі 40 фотографій, обраних з понад 500 фоторобіт, які надійшли з усіх куточків України на VІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність в об’єктиві». Фотоконкурс з 1 листопада 2016 р. по 15 січня 2017 р. проводив Український форум благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України. Найкращі роботи були відібрані професійним журі, до складу якого увійшли як відомі на весь світ українські фотографи, так і представники міжнародних та українських благодійних та бізнес інституцій. Уперше за 7-річну історію у проекті взяли участь фотографи з різних країн світу. Зокрема, на конкурс надійшли роботи французьких, румунських, грецьких, індійських та ліванських фотохудожників.

Цього року найбільша увага фотографів була приділена майбутньому нашої країни – дітям, зокрема тим, хто постраждав від збройного конфлікту на Сході країни, у спеціальній номінації «Діти, поранені війною». Упродовж 2017 року фотографії експонуються у найкращих виставкових залах усієї України, щоб заохочувати до благодійності, показувати шлях до тих, хто потребує допомоги і тих, хто вміє її надавати.

Відкриття виставки «Благодійність в об’єктиві» у Запоріжжі відбудеться у понеділок, 11 вересня, о 14 годині на третьому поверсі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки.

У відкритті візьмуть участь:
Микола Колодяжний, директор БФ «Імпульс.ЮА», координатор заходу;
Роман Кірченко, керівник проектів БФ «Щаслива дитина;
Катерина Клочко, фотокореспондент,
Ольга Волкова, директор Запорізької обласної наукової універсальної бібліотеки;
та інші гості заходу.

Запрошуємо до участі журналістів, фотографів, представників благодійних та громадських організацій, волонтерських груп, та всім, кому цікава тема виставки!

Вам необхідно увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити