Національна заслужена капела бандуристів ім.Г.І.Майбороди

Концерт Національної заслуженої капели бандуристів України ім.Г.І.Майбороди
Національна заслужена капела бандуристів ім.Г.І.Майбороди
Событие уже прошло
2512
Написать отзыв!
0
З:Україна, Київ

Повідомити про помилку

Свою виконавську майстерність, національний колорит та запальний настрій презентуватиме гордість мистецького світу країни – Національна заслужена капела бандуристів України імені  Г.І. Майбороди,   генеральний  директор-художній  керівник  -  народний артист України Юрій Курач.

Капела створена ще у далекому 1918 році. Засновником і першим керівником колективу  був  талановитий митець-бандурист із Харківщини Василь Ємець.

Оригінальне, самобутнє мистецтво бандуристів знають і люблять в усіх куточках України та за її межами. З великим успіхом проходили концерти капели у Болгарії, Польщі, Німеччині, Югославії, Канаді, Японії, Франції, Іспанії, Угорщині та інших країнах.

У репертуарі прославленого колективу – українські народні пісні, духовна музика, старовинні та сучасні думи, твори вітчизняних і зарубіжних композиторів. До Запоріжжя капела бандуристів завітає з  яскравою концертною програмою «Пісенна Україна», до якої ввійшли найкращі українські пісні на різноманітну тематику, від 60-х років XX ст. до сучасної української естради з  цікавою театралізацією кожної пісні.

Для кожного артиста велика честь виступати на одній сцені з Національною заслуженою капелою бандуристів України імені  Г.І. Майбороди. Цього вечора щаслива нагода випала чарівним дівчатам – тендітним артисткам ансамблю бандуристів «Божена» Запорізької обласної філармонії. Ансамбль презентує нові композиції та популярні твори української естради.

Це – унікальний музичний вечір, який просто неможливо пропустити!  Чекаємо та запрошуємо на зустріч із бандурою – музичним символом країни!

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити