Лига смеха: Загорецька Л.С. - Стоянівка - Луганська збірна

Юмористический проект «Лига смеха»: «Загорецька Л.С.» - «Стоянівка» - «Луганська збірна»
юмор
Лига смеха: Загорецька Л.С. - Стоянівка - Луганська збірна
Событие уже прошло
2657
Написать отзыв!
0
З:Львов, Луганск, Молдова

Повідомити про помилку

Лига Смеха - это новый проект, новые лица и новые звезды. В нем принимают участие самые опытные и самые талантливые коллективы со всей Украины.

«Загорецька Людмила Степанівна» (Львів) - сформувалася в 2011 році, як збірна НУ “Львівська Політехніка”. З самого початку вирішили створити альтернативу класичному західно-українському гумору.

«Стоянівка» (Молдова) - Наша команда називається Стоянівка. Таку назву, тому що живемо в селі Стоянівка, яке знаходиться на Півдні Молдови. Наше село сьогодення! В тому сенсі, що воно реально є на карті, а другий сенс, що воно живе і чисте, в тому сенсі, що чистоту душі людської … в загальному я вас заплутав, але в цьому є якась логіка. Приблизно так само виступає наша команда – заплутано, але в цьому є якась логіка. І утворилася Стоянівка (про команду) теж природним шляхом. Ми завжди хотіли всім доводити, що ми є, що ми існуємо, ось подивіться на нас, хотіли щоб нас побачили всі, щоб всі знали про те, які ми – Стояновці. Навіщо? Не знаю … Ось такими народилися.

«Луганська збірна» - класична команда «Ліги сміху» зі своїм «луганським» колоритом, яка знайома глядачеві не тільки по своїм яскравим червоним штанців, а й ще по своїм яскравим номерами. Команда утворилася злиттям декількох колективів, тому вона і називається «збірна», а так як всі команди з Луганська, то вона ще й називається «Луганська».

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Нема концертів

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити