Легенда Леонід Утьосов

Гранд-шоу «Легенда Леонід Утьосов»
Легенда Леонід Утьосов
Событие уже прошло
1198
Написать отзыв!
0
З:Україна, Дніпро

Повідомити про помилку

Три віки Леоніда Утьосова - пісенна ретроспектива великого музиканта, актора і одесита. Як писав сам Леонід Осипович Утьосов: «Моє життя ділиться на три абсолютно самостійних періоди».

Перший - юність і молодість, унікальний період, про який в офіційній біографії артиста ви ніколи не прочитаєте. Він зустрічався і дружив з найодіознішими фігурами того часу. Співав для всіх! Від «чистої» публіки в залі Одеської філармонії до злодійських «малин». Не випадково першою і найпопулярнішою піснею Леоніда Йосиповича стала одеська дворова пісня «З одеського кічмана втекли два уркана». Сучасники кажуть, що це була найулюбленіша пісня Сталіна, пластинку з її записом він заїздив до дірок.

Другий період - це Москва! По суті, він почався відразу ж після виходу на екран фільму «Веселі хлоп’ята». Пісні з цього кінофільму співала вся країна. Вони популярні і по сьогоднішній день. Це «Серце, тобі не хочеться спокою», «Чорна стрілка, білий циферблат» і багато інших.

Третій період - воістину легендарний! Коли Утьосов, разом зі своїм оркестром, приїжджав на гастролі в Одесу, на вокзалі його зустрічало пів міста. Як правило, він давав 5-6 концертів, квитки, на які, через спекулянтів, коштували шалені гроші. І, звичайно, пісні того періоду «У чорного моря», «Візник», «Маркіза», «Пароплав» знали всі від малого до великого. В цей же період у нього була сольна програма, присвячена Великій Вітчизняній Війні. Ветерани концерт слухали стоячи: «Ти одесит, Мішка», «Моє місто», «Пісня Перемоги».

У нашому концерті у кожного періоду є свій виконавець. Юний Утьосов - лауреат міжнародного конкурсу Вадим Кочетков. Утьосов в розквіті сил – Владислав Мартинов. І Утьосов-легенда - заслужений артист України Олександр Мірошниченко. У ролі джаз-оркестру Утьосова - джаз-оркестр Дніпропетровської філармонії під керуванням Юрія Іщенка. Режисер, автор сценарію і ведучий - народний артист України Іван Шепелєв.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 

Афіша рекомендує

The best JAZZЯк потрапити до рекомендованих?

Сьогодні

Disney Music
Зорепадом летять роки

Скоро

Місця

Запорізька обласна філармонія
ПК Енергетиків
ПК ЗАлК
ПК Металургів
ПК «Дніпроспецсталь»
ПК «Орбіта»
ПК «Титан»
ПК «Хортицький»

Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити