Зірка "Вавилону",Лі Джун Лі, доповнює зірковий склад загадкового проєкту Warner Bros., в якому головну роль виконує Майкл Б. Джордан.

Новости кино • 23 квітня 2024 • oKino.ua

Зірка "Вавилону",Лі Джун Лі, доповнює зірковий склад загадкового проєкту Warner Bros., в якому головну роль виконує Майкл Б. Джордан.

Деталі сюжету та роль акторки в надприродному трилері від Раяна Куглера, залишаються у секреті.

У фільмі також зіграють Джек О'Коннелл, Делрой Ліндо, Омар Бенсон Міллер, Джейм Лоусон, Вунмі Мосаку та Хейлі Стайнфелд. Раян Куглер режисує за власним сценарієм і виступає в якості продюсера разом із Зінзі Куглер та Севом Оганіаном. Виконавчими продюсерами стрічки є дворазовий переможець Оскара композитор Людвіг Ґёранссон, Ребекка Чо та Вілл Грінфілд.

Після успішної спільної роботи над "Крідом", "Чорною Пантерою" і "Фрутвейл Стейшн", Майкл Б. Джордан і Райан Куглер об'єднуються для другого фільму, підтриманого керівниками Warner Bros, які раніше працювали в MGM.

Прем'єра стрічки запланована на 7 березня 2025 року.

Лі Джун Лі, відома за ролю у "Вавилоні", зараз готується до нового фільму "Альма та вовк". Вона також виступала в міні-серіалі "На основі реальної історії" та з'являлася у численних телешоу, включаючи "Секс/Життя" та "Зло".

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів
Пол Волтер Гаузер отримав роль у новому комедійному блокбастері від Paramount
Studiocanal і A24 об'єдналися для створення неймовірного трилера "Вогонь помсти": Гленн Пауелл очолює акторський ансамбль разом з Едом Харрісом і Маргарет Куоллі

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити