Тандеве Ньютон стала останньою актрисою, яка приєдналася до акторського складу другого сезону серіалу "Венздей"

Новости кино • 24 квітня 2024 • oKino.ua

Тандеве Ньютон стала останньою актрисою, яка приєдналася до акторського складу другого сезону серіалу "Венздей"

Інформація про персонажів та деталі наступного сезону зберігаються в секреті. Раніше було повідомлено, що до екіпажу також приєднався Стів Бушемі.

Комедійний серіал від творців "Малевілла" та режисера Тіма Бертона. Серед виконавчих продюсерів - Стів Старк, Ендрю Міттман, Кевін Місероччі, Кейла Альперт, Джонатан Глікман, Гейл Берман, Томмі Харпер і Кевін Лафферті.

Спін-офф "Сімейки Аддамс", "Венздей" - це розслідування, сповнене загадкових злочинів та надприродних сил, що розгортаються під час навчання Венздей Аддамс в академії Невермор. Тут вона намагається опанувати свої надприродні здібності, зупинити монстрів, що тероризують місто, і розкрити темну таємницю, пов'язану зі своїми батьками 25 років тому.

У головній ролі - Дженна Ортега, у першому сезоні також брали участь Кетрін Зета-Джонс як Мортіція Аддамс і Луїс Гуцман як Гомез Аддамс, разом з Торою Бірч, Рікі Ліндхоум, Джеймі МакШейн, Хантером Дооаном, Джорджі Фармером, Муса Мустафа, Емма Майерс, Наомі Дж. Огава, Джой Сандей і Персі Хайнс Вайт.

Тандеве Ньютон була номінована на три премії "Еммі" за виступ у другорядних ролях і виграла в 2018 році за роль Мейв Міллей у серіалі "Westworld" на HBO. Серед її останніх робіт на телебаченні - "Великий рот", "Кадрові ресурси", "Лінія обов'язку" і "Відпадник", а також її фільми включають "Земля Бога", "Аварія", "Пошук щастя" та інші.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Нова глава в історії "Крику": Нів Кемпбелл стала прикладом рівноправності у голлівудському кіно
Раян Гослінг висловив критику щодо однієї сцени у романтичній стрічці "Ла-Ла Ленд"
Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити