Рассел Хорнсбі долучається до акторського складу фільму "Жінка в саду" від Blumhouse/Universal

Новости кино • 14 квітня 2024 • oKino.ua

Рассел Хорнсбі долучається до акторського складу фільму "Жінка в саду" від Blumhouse/Universal

Кінострічка написана Семом Стефанаком та знята під керівництвом режисера Хауме Колет-Серра. Хорнсбі приєднався до вражаючого акторського складу разом з Даніеллою Дідвайлер та Оквуї Окпоквасілі.

Хорнсбі знявся у таких фільмах, як "Creed II", "Get Rich or Die Trying", та номінованому на Гран-прі Санденсу "LUV". Він також завершив зйомки у провідній ролі у майбутньому фільмі "The Supremes at Earl’s All-You-Can-Eat" разом з Анджану Елліс та Санаа Летан. У телевізійних проєктах він зіграв у міні-серіалі Hulu "Майк", серіалі Netflix "Сім секунд", і "Роман" від Showtime. В даний момент він грає головну роль у телешоу Starz "BMF", який вже має третій сезон і затверджений на четвертий. Хорнсбі також виступив у шоу ABC Family "Лінкольн-Хайтс", NBC "Грімм", HBO "На лікуванні", NBC "Лінкольн Райм: Полювання на кості" та Netflix "Загублені у космосі". Крім того, він грав у п'єсі Огаста Вілсона "Паркан".

Стрічка "Жінка в саду" перебуває під виробництвом Джейсона Блума та Стефані Аллейн. Режисер Хауме Колет-Серра, актори Даніель Дідвайлер, Габріель Еброн, Скотт Грінберг та Джеймс Моран. За виконавче виробництво від Blumhouse відповідають Хейлі Пігман і Чжунйун Кім.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Бокс-офіс США. «Суперники» очолили кінопрокат
«Крейвена-мисливця» знову доведеться почекати
Контроверсія стосовно "Оленя": Реальна жінка звинуватила автора в переслідуванні
Знову в королівських шльопках? Енн Гетевей розповіла про можливий третій фільм "Щоденники принцеси"

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити