Міла Куніс і Ештон Кутчер відмовляються повертатися у другий сезон ситкому "Шоу 90-х"

Новости кино • 23 квітня 2024 • oKino.ua

Міла Куніс і Ештон Кутчер відмовляються повертатися у другий сезон ситкому "Шоу 90-х"

У новому інтерв'ю актриса розкрила, що вона і її чоловік не планують повертатися до своїх персонажів з "Шоу 70-х", коли сиквел "Шоу 90-х" повернеться на Netflix.

"Ні, ні, ні", - сказала Куніс для ET, коли її запитали, чи повернуться вони з чоловіком до ситкому. "Ми вже зробили свою роботу, і вони представили нашого сина у шоу".

Куніс, яка була на червоній доріжці PaleyFest у Лос-Анджелесі, щоб відсвяткувати 25-річчя "Грифінів", де вона озвучує Мег Гріффін, була поруч зі своїм співзіркою Сетом Гріном. Грін анонсував свій виступ у "Шоу 90-х", сказавши: "Я вже з'являвся в одному епізоді, і повертаюсь, щоб знятися ще раз".

"Шоу 70-х" працювали вісім сезонів на Fox, з загальною кількістю 200 епізодів. Netflix відродив серіал з сиквелом "Шоу 90-х", який розповідав про Лею Форман, що грає Каллі Хаверда, дочку Донни (Лаура Преппон) і Еріка.

Ештон Кутчер і Міла Куніс виконали ролі батьків у серіалі, де головний герой - Джей Келсо, грає Мейс Коронел.

Netflix замовив другий сезон ситкому на 16 епізодів, порівняно з першим сезоном, який складався з 10 епізодів.

У "Шоу 90-х" також знімаються оригінальні актори Дебра Джо Рупп і Куртвуд Сміт, які повертаються до своїх ролей Кітті та Реда.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів
Пол Волтер Гаузер отримав роль у новому комедійному блокбастері від Paramount
Studiocanal і A24 об'єдналися для створення неймовірного трилера "Вогонь помсти": Гленн Пауелл очолює акторський ансамбль разом з Едом Харрісом і Маргарет Куоллі

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити