Хто зіграє Божого Сина? Мартін Скорсезе розглядає Ендрю Гарфілда та Майлза Теллера для нового фільму "Життя Ісуса"

Новости кино • 19 квітня 2024 • oKino.ua

Хто зіграє Божого Сина? Мартін Скорсезе розглядає Ендрю Гарфілда та Майлза Теллера для нового фільму "Життя Ісуса"

Зйомки екранізації майбутнього проєкту розпочнуться вже цього року.

Незабаром на екранах з'явиться очікуваний фільм, заснований на романі Шусаку Ендо 1973 року. Ще невідомо, хто саме відіграє роль Ісуса - Ендрю Гарфілд чи Майлз Теллер. За даними Variety, режисер планує фінансувати проєкт незалежно від системи студій. "Я відповів на заклик Папи до мистецтва так, як вмію краще - уявивши та написавши сценарій до фільму про Ісуса", - розповів Скорсезе на конференції в Ватикані минулого року.

Раніше, Ендрю Гарфілд вже відзначився у фільмі Мартіна Скорсезе "Мовчання" 2016 року, також заснованому на романі Ендо. За сюжетом дія відбувається у XVII столітті, і розповідає історію двох португальських католицьких місіонерів (Гарфілд та Адам Драйвер), які вирушають до Японії у пошуках зниклого наставника (Ліам Нісон), після того як поширилися чутки про його відмову від віри.

Після завершення зйомок "Життя Ісуса" Мартін Скорсезе планує перейти до наступного проєкту: біографічного фільму про Френка Сінатру, у якому можуть зіграти Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс. Останнім режисерським втіленням була стрічка "Вбивці Квіткової Повні" 2023 року, яка зібрала 10 номінацій на Оскар, головні ролі виконали Ді Капріо, Лілі Гладстоун та Роберт Деніро.

Джерело: Gamesradar

 

Последние новости:

Деніел Редкліфф захищає права ЛГБТ-спільноти та реагує на анти-транс-коментарі Дж.К. Роулінг
Марґо Роббі знайшла для себе новий комікс
Кріс Хемсворт висловив свої думки та розчарування леганедрною роллю Тора
Тай Баррел зіграє головну роль у комедійному ребуті культового серіалу 1950-х років "Tightrope!" від виконавчого продюсера Браяна Кренстона

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити