Ейжа Наомі Кінг отримує головну роль у драматичному серіалі "Grosse Pointe Garden Society" від NBC

Новости кино • 24 квітня 2024 • oKino.ua

Ейжа Наомі Кінг отримує головну роль у драматичному серіалі "Grosse Pointe Garden Society" від NBC

Зірка популярного телешоу "Як уникнути покарання за вбивство", приєднується до Мелісси Фумер, Анни-Софії Робб та Бена Раппапорта.

Драма розповідає історію чотирьох людей із передмістя, що належать до садового клубу - Берді (Фумеро), Аліси (Робб), Бретта (Раппапорт) та Кетрін (Кінг). Вони походять з різних соціальних сфер та опиняються у вирії подій, пов'язаних із вбивством та складнощами, сподіваючись зробити своє повсякденне життя щасливішим. Кетрін, зіграна Кінг, - це нещаслива дружина та мати двох дітей, що також працює ріелтором та активно долучається до діяльності садового товариства. Вона намагається забути про свою самотність за допомогою одного дуже соковитого секрету.

Режисеркою є Меггі Кайлі, яка також виконує функції виконавчого продюсера разом з Дженною Бенс за її Minnesota Logging Co., Біллом Кребсом та Кейсі Кайбер.

Ейжа Наомі Кінг відома роллю Мікаелле Претт у серіалі "Як уникнути покарання за вбивство", де вона грала протягом шести сезонів на ABC. Останнім часом вона виконала головну роль у телешоу "Уроки хімії" на Apple TV+, де її партнерами стали Брі Ларсон і Льюїс Пуллмен. Ця роль принесла їй номінації на нагороди Critics Choice Awards та NAACP Image Awards за кращу актрису другого плану у обмеженому серіалі. Серед інших фільмів з її участю - "Любов Сілві", "24-й" та "Маленька біла брехня".

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Бокс-офіс США. Відкриття сезону блокбастерів
Нова глава в історії "Крику": Нів Кемпбелл стала прикладом рівноправності у голлівудському кіно
Раян Гослінг висловив критику щодо однієї сцени у романтичній стрічці "Ла-Ла Ленд"
Найбільші касові провали 2023 року

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити