Джулія Гарнер зіграє у блокбастері "Зброя" від New Line разом з Джошем Броліном

Новости кино • 25 квітня 2024 • oKino.ua

Джулія Гарнер зіграє у блокбастері "Зброя" від New Line разом з Джошем Броліном

Режисером стрічки є Зак Креггер, відомий своєю роботою над хоррор фільмом "Варвар" від New Regency у 2022 році.

"Варвар", що вийшов під егідою 20th Century Studios, здобув перше місце за рейтингом Rotten Tomatoes з 93%. Касові збори стрічки перевищили бюджет виробництва в $4.5 мільйона в 10 разів, склавши понад $45 мільйонів по всьому світу.

Джулія Гарнер тричі отримала премію "Еммі" у номінації "Найкраща актриса другого плану" за свою роль у серіалі Netflix "Озарк". Вона зараз знаходиться на зйомках фільму "Wolf Man" разом з Крістофером Абботтом. Також, акторка зіграє у майбутньому психологічному трилері "Квартира 7А" від Paramount.

Нещодавно з'явилася інформація, що Гарнер приєднується до акторського складу фільму "Фантастична четвірка" від Marvel Studios у ролі іконічного коміксного персонажа Срібний Лижник, разом з Педро Паскалем, Ванессою Кірбі, Джозефом Квінном і Ебоном Мос-Бакрахом.

Серед інших робіт актриси варто відзначити її участь у фільмах "Асистент", "Королівському готелі", "Бабуся", "One Percent More Humid", "Помідорчик", "Ми те, що ми їмо", "Електричних дітях", "Марта Марсі Може Марлін" та "Гріх міста: Дама, за якою варто вбивати". Щодо серіалів, її можна було побачити у "Інвентаризації Анни" від Netflix, де вона грала роль німецької спадкоємиці Анни Дельві, а також у "Сучасному коханні", "Маніаку", "Брудному Джоні" та "Американцях".

Зак Креггер також виступить продюсером фільму "Зброя" разом зі своєю командою продюсерів "Варвара" - Роя Лі з Vertigo і Дж.Д. Ліфшиц і Рафаель Маргулес з BoulderLight Pictures. Також продюсером є Мірі Юн з Vertigo.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Нова глава в історії "Крику": Нів Кемпбелл стала прикладом рівноправності у голлівудському кіно
Раян Гослінг висловив критику щодо однієї сцени у романтичній стрічці "Ла-Ла Ленд"
Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити