Apple змінює дату виходу очікуваного серіалу "Презумпції невинуватості" з Джейком Джилленхолом у ключовій ролі

Новости кино • 25 квітня 2024 • oKino.ua

Apple змінює дату виходу очікуваного серіалу "Презумпції невинуватості" з Джейком Джилленхолом у ключовій ролі

Інспірований судовим трилером Скотта Туроу 1990 року, телесеріал від Девіда Е. Келлі, компанії Bad Robot Дж. Дж. Ейбрамса і Warner Bros. TV вийде в світ у середу, 12 червня. Оригінально планувалося дебютувати 14 червня.

У переосмисленій інтерпретації Девіда Келлі,який є юристом за фахом, серіал "Презумпція невинуватості" розкриє теми одержимості, сексу, політики, влади та меж кохання. Головний герой, обвинувачений, буде боротися за збереження своєї родини та шлюбу, ставлячи під сумнів все навколо. До акторського ансамблю, також долучилися Рут Негга, Білл Кемп та Елізабет Марвел.

Девід Келлі виступає як сценарист, виконавчий продюсер і шоураннер серіалу. Ейбрамс і Рейчел Раш Річ є виконавчими продюсерами від Bad Robot. Джилленхол, Дастін Томасон і Шарр Вайт також виступають як виконавчі продюсери. Туроу і Мікі Джонсон є спів-виконавчими продюсерами. Енн Севітський буде режисером і виконавчим продюсером перших двох епізодів. Грег Яйтанес також буде режисером.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Нова глава в історії "Крику": Нів Кемпбелл стала прикладом рівноправності у голлівудському кіно
Раян Гослінг висловив критику щодо однієї сцени у романтичній стрічці "Ла-Ла Ленд"
Найбільші касові провали 2023 року
Стів Мартін розповів, що приховує четвертий сезон серіалу "Вбивства в одній будівлі" та пообіцяв фанатам шалені враження і багато сюрпризів

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити