Пес Патрон і Ко

Пес Патрон і Ко
85
Написать отзыв!
0

Сообщить об ошибке

Запорізька обласна філармонія до Міжнародного дня захисту дітей підготувала вибухову прем’єру – повну приємних несподіванок шоу- програму «ПЕС ПАТРОН і К»!

1 червня улюбленці юної публіки Пес Патрон і дівчинка Катруся вирушать у чергову казкову подорож, де на них чекають неймовірні пригоди, доленосні зустрічі та нові друзі. Герої популярних фільмів та мультфільмів «Русалонька», «Барбі», «Тарзан», «Венздей» та культового українського мультфільму «Мавка» довірять Псу Патрону і Катрусі свої найпотаємніші бажання та допоможуть зорієнтуватися у фантастичному світі. Головний меседж дійових осіб вистави – любити світ, цінувати дружбу та робити добро.

Малеча в залі стане частиною чарівної мандрівки, адже пісенно-хореографічний драйв та руханки не дозволять нікому всидіти на місці. Серед родзинок шоу – виступ дитячого народного ансамблю «Дружба» - керівник Вікторія Оленяк.

Гарантуємо хвилюючі зустрічі, піднесений настрій та можливість відволіктися від буденності й зарядитися позитивними емоціями. Глядачі будуть в захваті від оригінального сюжету, веселих інтерактивів та конкурсів, яскравих костюмів, світлових ефектів та відеоінсталяцій. Дорослих та дітлахів чекають багато сюрпризів, цікаві локації та фото з улюбленими героями й ростовими ляльками.

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать отзыв.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 
Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити