Музика з французьким шармом

Музика з французьким шармом

Скоро!

Запорізька обласна філармонія
29 червня в 16:00 230 грн  КВИТКИ
85
Написать отзыв!
0

Повідомити про помилку

Літо спонукає до мандрів! Яскрава концертна програма Запорізької обласної філармонії занурить шанувальників елегантної та чуттєвої музики у неперевершену атмосферу Франції.

Академічний симфонічний оркестр запрошує на вишуканий концерт «Музика з французьким шармом», диригент – лауреат міжнародних конкурсів, улюбленець публіки Дмитро Мітнік.

Романтичний флер, яким оповита Франція, приваблює митців та закоханих, даруючи натхнення і заряджаючи неперевершеними емоціями. Цю самобутню країну оспівали у своїх творах поети та возвеличили письменники різних епох. Чарами Франції просякнуті найпрекрасніші мелодії талановитих композиторів, завдяки яким ми можемо почути трепетне биття закоханого серця, відчути запаморочливий аромат троянд та уявити терпкий смак вина.

Відомі саундтреки з кінофільмів, улюблені хіти джазової та естрадної музики Мішеля Леграна, Володимира Косма, Жерара Кальві, Джо Дассена, Луїса Бонфа, Сержа Гензбура та яскраві соло музикантів оркестру – все це в програмі «Музика з французьким шармом».

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити