Зірка "Masters Of The Air" Каллум Тернер приєднується до екіпажу "Neuromancer" - нового науково-фантастичного серіалу від Apple TV

Новости кино • 24 квітня 2024 • oKino.ua

Зірка "Masters Of The Air" Каллум Тернер приєднується до екіпажу "Neuromancer" - нового науково-фантастичного серіалу від Apple TV

Номінант на премію BAFTA долучається до ансамблю акторів у новому телесеріалі, створеному Гремом Роландом і ДжейДі Діллардом, які вже відомі своїми роботами над проєктами "Tom Clancy’s Jack Ryan" і "The Outsider".

У серіалі "Neuromancer" розповідається історія Кейса (зіграного Тернером), вправного хакера, який опиняється в середині цифрової інтриги та кримінальних справ, разом зі своєю партнеркою Моллі - смертоносною вбивцею. Їх завдання - розкрити таємниці корпоративного імперіуму через викрадення важливих даних.

"Neuromancer" - перша книга з трилогії "Спрол" Вільяма Гібсона, яка отримала престижні літературні нагороди, включаючи премії Небули, Філіпа К. Діка та Г'юго. Серіал буде спільним проєктом Skydance Television, Anonymous Content і Apple Studios. Режисером першого епізоду стане ДжейДі Діллард.

Виробництвом "Neuromancer" займуться Skydance Television, Anonymous Content і DreamCrew Entertainment Дрейка.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Грег Деніелс та Майкл Коман працюють над новим серіалом для Peacock, що відомо про цей комедійний проєкт?
Від Барбі до Matchbox: Іграшкові перегони на великому екрані під керівництвом режисера бойовиків
NBC скасував комедійний серіал "Розширена сім'я" після першого сезону
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити