Розпочато зйомки другого сезону трилер серіалу "Перехоплений рейс" від Apple TV Plus

Новости кино • 14 червня 2024 • oKino.ua

Розпочато зйомки другого сезону трилер серіалу "Перехоплений рейс" від Apple TV Plus

Окрім, Ідріса Ельби до акторського складу приєдналися Тобі Джонс ("Індіана Джонс і циферблат долі"), Ліза Вікарі ("Темрява") та Крістіане Пол ("ФБР: Інтернешнл"). Зйомки проходять у Великій Британії.

Ідріс Ельба не тільки зіграє головну роль, але й виступить виконавчим продюсером разом з Джеймі Лоренсоном, Хаканом Косеттою та Томом Нешем з 60Forty Films, а також з Джорджем Кеєм і Джимом Філдом Смітом з компанії Idiotlamp Productions.

Прем'єра першого сезону "Перехоплений рейс" відбулася у червні 2023 року, де Ельба зіграв бізнес-переговорника Сема, чия семигодинна подорож перетворюється на смертельно небезпечне викрадення літака. Сем використовує свої навички, щоб вирішити ситуацію, повернутися додому до сина та колишньої дружини, а також дізнатися більше про злочинців та їхні справжні мотиви.

Серіал, створений Джорджем Кеєм і Джимом Філдом Смітом, став справжнім хітом серед підписників і отримав вражаючий рейтинг 88% на Rotten Tomatoes. Тож не дивно, що Apple TV Plus вирішили продовжити цю історію, навіть якщо перший сезон завершився досить логічно. Поки що деталі сюжету тримаються в секреті, але участь німецької актриси Лізи Вікарі може вказувати на те, що частина подій розгортатиметься у Німеччині.

Джерело: Gamesradar

 

Последние новости:

Тизер фільму жахів «Носферату»
Орландо Блум мріє повернутися до своєї культової ролі Леголаса у новому фільмі "Володар Перснів: Пошук Голлума"
Трагічна загибель зірки "Піратів Карибського моря": Тамайо Перрі загинув внаслідок нападу акули під час серфінгу
Джордж Мартін розкриває деталі та дату виходу нового приквела "Гри престолів"

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити