Режисери найкращого хоррор фільму 2023 року "Говори до мене", оголосили про свій наступний новий жах із зіркої "Форми води"

Новости кино • 01 травня 2024 • oKino.ua

Режисери найкращого хоррор фільму 2023 року "Говори до мене", оголосили про свій наступний новий жах із зіркої "Форми води"

Денні та Майкл Філіппу анонсували свій наступний проєкт у співпраці з A24, під назвою "Поверни її". У ключовій ролі зіграє Селлі Хокінс. Виробництво заплановане на літо.

Хоча деталі сюжету нового фільму "Поверни її" залишаються в секреті, брати Філіппу дали певні вказівки щодо нього ще у 2023 році, коли говорили про сиквел "Говори до мене".

"'Поверни її' - це наш наступний крок, і я дуже сильно з ним пов'язаний", - розповів Майкл Філіппу. "Я з нетерпінням чекаю цього. Я точно хочу, щоб це стало наступним. Я б хотів розпочати зйомки якнайшвидше. Але все залежить від кастингу та контрактів. Але ми весь час готові. Ми просто, як, 'Я готовий піти прямо зараз!'".

У 2021 році режисери також опублікували зображення титульної сторінки в Instagram, що підтверджувало завершення написання сценарію. Цей новий проєкт - перше велике продовження їхнього успішного фільму "Говори до мене", який став найбільш прибутковим на A24 та вважається одним з найкращих жахів останніх років.

"Поверни її" це дебют Селлі Хокінс у жанрі хоррору. Її найвідоміша роль - у драматичному фільмі "Форма води" режисера Гільєрмо дель Торо.

Джерело: Gamesradar

 

Последние новости:

Netflix продовжує зйомки серіалу "Проблема трьох тіл", але тримає в таємниці, скільки ще сезонів потрібно для вражаючого фіналу
Зірка "La Brea", Джош МакКензі, приєднується до елітного акторського складу нового кримінального серіалу "Війна полюванняна" на NBC
Дебют A24 в Китаї: "Повстання Штатів" вийде у кінотеатрах 7 червня
Ще одна зірка в екіпажі супергероїв Marvel: Наташа Ліон долучається до "Фантастичної четвірки"

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити