Незважаючи на негативні відгуки критиків, кіноблокбастер Зака Снайдера "Бунтіний Місяць. Частина друга" очолив чарти переглядів Netflix

Новости кино • 25 квітня 2024 • oKino.ua

Незважаючи на негативні відгуки критиків, кіноблокбастер Зака Снайдера "Бунтіний Місяць. Частина друга" очолив чарти переглядів Netflix

Навіть із рекордно низьким рейтингом на Rotten Tomatoes, фільм посів перше місце в списку найпопулярніших стрічок стримінвого сервісу.

Це друга частина темної інтерпретації Зоряних війн і Сім самураїв від Снайдера, і фани сподівалися, що нова стрічка виправить негативні відгуки, що супроводжували дебют франшизи.

"Бунтівний Місяць. Частина Друга: Та, що лишає шрами" з'явився на Netflix 19 квітня і наразі посідає перше місце серед найпопулярніших фільмів цього тижня. Остання кінокартина Снайдера обійшла контроверсійну документальну стрічку "Те, що зробила Дженніфер", а також мультфільм "Вуді Вудпекер у таборі".

Прем'єра Другої Частини також привела першу частину франшизи "Бунтівний Місяць" до топ-10 Netflix після того, як режисер запропонував переглянути обидві частини в одному сеансі. Незважаючи на популярність серед користувачів Netflix, "Бунтівний Місяць. Частина Друга" не отримав гарних відгуків ні від критиків, ні від фанатів.

Стрічка отримала лише 15% рейтингу на Rotten Tomatoes, найнижчий у кар'єрі режисера. Глядацька аудиторія оцінила його трошки вище, але 52% все ж не вважаються достатнім для виправдання.Відгуки від критиків та фанатів вказують на проблеми зі сценарієм, персонажами та великою кількістю уповільнених сцен, які залишаються суттєвими. Також очевидно, що фільм був обрізаний, щоб відповідати рейтингу PG-13.

Це стало результатом угоди Снайдера з Netflix, що включала його директорські версії фільмів "Повстанець Місяця". За новими оновленнями, темніші та довші версії стрічок планують випустити наприкінці літа. Багато шанувальників сподіваються, що це буде наступна "Ліга Справедливості Зака Снайдера", яку вони чекали протягом багатьох років.

Джерело: Мovieweb

 

Последние новости:

Від Барбі до Matchbox: Іграшкові перегони на великому екрані під керівництвом режисера бойовиків
NBC скасував комедійний серіал "Розширена сім'я" після першого сезону
Дубляж сімейної пригоди «Уявні друзі»!
Мішель Йео обрана для ключової ролі у футуристичному серіалі "Той, хто біжить по лезу 2099" на Prime Video

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити