Лупіта Ніонго зізналася, що завжди боялася котів, але інопланетне вторгнення змусило її переглянути своє ставлення

Новости кино • 01 липня 2024 • oKino.ua

Лупіта Ніонго зізналася, що завжди боялася котів, але інопланетне вторгнення змусило її переглянути своє ставлення

Акторка висловила вдячність стрічці "Тихе місце: День перший" за те, що саме вона допомогла їй перемогти страх перед котами (фелінофобія).

У стрічці Лупіта Ніонго грає Саміру, яка разом зі своїм котом Фродо стикається з вторгненням інопланетян, що захопили Нью-Йорк.

"Я все життя боялася котів. Я не могла перебувати в одній кімнаті з котом, плакала... Вони здавалися мені підозрілими. Вони схожі на маленьких левів, і якби були більшими, то з’їли б нас", - сказала акторка в інтерв’ю для "CBS Mornings". Ніонго просила режисера Майкла Сарноскі розглянути іншу тварину для ролі.

Однак вона спробувала терапію через поступове привчання, дозволяючи котам перебувати поряд із нею вдома. Це спрацювало. Зараз у Ніонго є рудий таббі на ім’я Йойо.

У своєму пості в Instagram вона написала, що настав час приймати зміни і нові можливості.

"Я ніколи не розуміла людей, у яких телефони заповнені фотографіями і відео їхніх домашніх тварин, а тепер я одна з них! Здається, що я врятувала Йойо, але насправді Йойо рятує мене", - написала Ніонго. Вона тимчасово доглядала за котом перед тим, як взяти його на постій через Best Friends Animal Society.

"Тихе місце: День перший" стало поворотним моментом у її житті."Мені потрібно було виглядати так, ніби я люблю кота і дбаю про нього", - сказала Ніонго. Вона додала, що закохалася в своїх екранних партнерів Ніко і Шніцеля під час зйомок."Коли вони тримаються за тебе, це розтоплює серце. Це було особливе відчуття", - підсумувала акторка.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

«Ілюзія обману 3» отримала дату прем’єри
Зірка серіалу "Проблема трьох тіл", Зінь Цзен, приєднується до нового телешоу Гая Річі - "Молодий Шерлок" від Prime Video
Третя частина популярної магічної франшизи "Ілюзія обману" вийде в кінотеатрах у 2025 році
Лупіта Ніонго зізналася, що завжди боялася котів, але інопланетне вторгнення змусило її переглянути своє ставлення

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити