Кінець "High School": Що стало причиною закриття драми Amazon Freevee?

Новости кино • 24 травня 2024 • oKino.ua

Кінець "High School": Що стало причиною закриття драми Amazon Freevee?

Після першого сезону Amazon Freevee вирішила припинити виробництво серіалу про перехідний вік, яка була заснована на найпопулярнішій книзі спогадів Тігана і Сари Квін.

"High School" пропонує унікальну подорож у світ самопізнання та ідентичності, показуючи, наскільки це стає складним, коли ви маєте близнюка. На фоні культової атмосфери 90-х років, сповненої гранжу та рейвів, історія розповідає про паралельні та взаємопов'язані спогади двох сестер-близнюків.

У головних ролях виступили старшокласниці з TikTok Рейлі та Сізінн Гілланд у своєму телевізійному дебюті в ролях молодших версій Тіган і Сари відповідно. Особливими гостями у серіалі були Кобі Смолдерс ("Як я познайомився з вашою мамою") та Кайл Борнгеймер ("Історія шлюбу"), які виконали ролі батьків — Сімон Бейтс та Патріка Твайлі.

У списку акторів також були Олівія Руайр, яка виконала роль Фібі, Аманда Фікс у ролі Майї, Бріанн Тжу, відома за фільмом "Я знаю, що ви зробили минулого літа", у ролі Алі, Гіна Мезарош, яка зіграла Лілі, Сі Джей Валлерой з "NCIS: Лос-Анджелес" у ролі Евана, і Нейт Кордрі з "Для всього людства" у ролі Девіда.

Виробництво "High School" здійснювалось студією Amazon та Plan B Entertainment, а виконавчими продюсерами були Клеа Дювал, Тіган і Сара Квін, Лора Кіттрелл та Dede Gardner, Джеремі Клейнер і Каріна Спосато від Plan B.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Бокс-офіс США. Сиквел «Думок навиворіт» підкорює прокат
Ніколь Кідман та Сандра Буллок підтвердили повернення до сиквелу культової стрічки "Практична магія" 1998 року
Netflix скасовує анімаційний серіал "Мій тато - мисливець за прибульцями" після двох успішних сезонів
Розпочато зйомки другого сезону трилер серіалу "Перехоплений рейс" від Apple TV Plus

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити