Джефф Істін оголошує про перезавантаження популярного серіалу "White Collar" та ділиться новими подробицями

Новости кино • 26 вересня 2024 • oKino.ua

Джефф Істін оголошує про перезавантаження популярного серіалу "White Collar" та ділиться новими подробицями

Творець, сценарист та виконавчий продюсер культового шоу у своєму пості на X повідомив: "Вже все складається", прикріпивши скріншот сценарію та назву нового проєкту - "White Collar Renaissance". Перший епізод також буде називатися "Masquerade".

Обговорення можливого повернення серіалу тривають вже досить довго. Зірка шоу Метт Бомер повідомив в інтерв'ю для Deadline, що проект "технічно" знаходиться на стадії розробки, підкресливши, що все рухається у правильному напрямку, і відновлення може стати реальністю найближчим часом. У червні Джефф Істін підтвердив, що нова версія нарешті знаходиться в процесі створення. Він також зазначив, що активно працює над сценарієм.

На фестивалі телебачення Істін з’явився у компанії акторів Бомера, Тіма ДеКея та Тіффані Тіссен, які, як очікується, також повернуться до своїх ролей. Бомер, який виконував роль Ніла Кафрі, реформованого шахрая у серіалі, що виходив на USA Network з 2009 по 2014 рік, з нетерпінням чекає на новий етап проєкту.

Перезавантаження серіалу також буде присвячене пам'яті покійного Віллі Гардсона, який зіграв Моззі в оригінальному серіалі. Гардсон помер у 2021 році.

До складу акторів оригінального шоу входили Марша Томасон, яка виконувала роль спеціального агента ФБР Діани Берріган, Шаріф Аткінс, що зіграв агента Клінтона Джонса, а також Хілларі Бертон у ролі страхового слідчого Сари Елліс і Діанн Керрол, яка грала Джун Елінгтон, літню вдову, що стала подругою Ніла.

Джерело: Deadline

 

Последние новости:

Вілл Феррелл підтримав трансгендерну спільноту у новому документальному фільмі, що піднімає важливі соціальні питання
Тизер фільму «Морена»
Меттью Нозка отримав головну роль поряд із Кім Кардаш'ян у новому серіалі Раяна Мерфі "All's Fair"
Джефф Істін оголошує про перезавантаження популярного серіалу "White Collar" та ділиться новими подробицями

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити