Джанкарло Еспозіто розповів про провальний фільм Стівена Кінга "Максимальне прискорення" 1986 року

Новости кино • 29 червня 2024 • oKino.ua

Джанкарло Еспозіто розповів про провальний фільм Стівена Кінга "Максимальне прискорення" 1986 року

Стрічка знята за короткою новелою Кінга "Вантажівки" і стала єдиним режисерським проєктом відомого автора жахів.

Критики та глядачі сприйняли "Максимальне прискорення" без особливого ентузіазму: стрічка заробила всього 7,4 мільйона доларів, тоді як її бюджет складав 9 мільйонів.

Незважаючи на те, що цей фільм вважається однією з найгірших екранізацій Кінга, він став своєрідним "прикрим задоволенням" для багатьох глядачів, включаючи Джанкарло Еспозіто, який на початку своєї кар'єри зіграв у ньому епізодичну роль.

В інтерв'ю для CinemaBlend, Еспозіто поділився спогадами про роботу над "Максимальним прискоренням". На той час він вважав, що Кінг відмінно справився з режисурою. Актор виконав роль - гравця у відеоігри, якого вбиває електричний розряд від гри "Star Castle", коли техніка починає жити своїм життям після проходження Землі через хвіст комети.

"О, Боже мій. Я думав, що Стівен був геніальним у режисурі цього фільму та передбачав йому тривалу кар'єру режисера. Він, звісно, відомий своїми творами, і я люблю те, що він пише. Але під час зйомок цієї стрічки він дійсно добре працював з командою майстрів. Художній відділ, транспортний підрозділ – все було дуже важливим. Рухомі частини газонокосарок і вантажівок. І, звісно, Еміліо Естевес у цій стрічці теж зіграв свою роль", - розповів Еспозіто.

У сцені з Джанкарло Еспозіто його персонаж знаходиться в аркадному залі, коли починається хаос. Освітлений червоним світлом, він бачить, як розбивається скло на пінбол-машині, і вигукує: "Твоя мама!". Це був його єдиний рядок у фільмі, після чого його персонажа швидко ліквідують. У той час Еспозіто було лише 27 років, а зараз, у 66, він готується до нової ролі у фільмі "МаXXXine". Актор згадує, що працювати з Кінгом було для нього "великою честю".

"І я біля тієї пінбол-машини, 'Твоя мама!' [Сміх] І та пінбол-машина зовсім не функціонувала належним чином. Це була велика честь бути там і працювати з ним. І я великий фанат Стівена Кінга", - закінчив актор.

Джерело: Мovieweb

 

Последние новости:

Лупіта Ніонго зізналася, що завжди боялася котів, але інопланетне вторгнення змусило її переглянути своє ставлення
Бокс-офіс США. Анімація Pixar не збавляє обертів
Едді Мерфі називає жарт з "SNL" расистським: Історія інциденту 1995 року
Зірка серіалу "Stranger Things", Джозеф Квінн, запевняє, що фільм "Гладіатор 2" віддасть шану оригінальній стрічці

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити