Згуртуй громаду

 
Событие добавил: Афиша Запорожья
Згуртуй громаду
330
Написать комментарий!
0

«Згуртуй громаду» - це проект, який з одного боку, шляхом тренінгів і діалогів - покликаний надати нових знань і впевненості головам вуличних, квартальних, домових комітетів, з іншого боку, за рахунок аналітичної роботи вітчизняних та закордонних експертів – створити умови для реформування законодавства щодо органів самоврядування населення. На відміну від мешканців багатоквартирних будинків які наразі об'єднуються в ОСББ на новому розробленому законодавстві, мешканці приватного сектору мають застарілу систему управління на основі закону від 2001 року, а також більш ранніх законів радянської доби.

Проект проводиться в районних адміністраціях Запоріжжя, Маріуполя, Курахова та Краматорська. Відвідувачі мають змогу взяти участь у конкурсі мікро-грантів в рамках проекту. За результатами проекту пройде міжнародний круглий стіл.

Проект «Згуртуй громаду» реалізується Запорізьким науковим товариством ім.Я.Новицького в рамках Української ініціативи з підвищення впевненості (UCBI) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Шевченківська районна адміністрація пр. Моторобудівників, 34 Актова зала, 2-й поверх

Координатори проекту: Петро Бойко 050-619-73-43, Наталя Лобач 099-468-70-76

Вам нужно войти на сайт, чтобы написать комментарий.
Еще не регистрировались? Это быстро!

 

Сегодня

Нет событий

Скоро

с 27 квітня • 12:30 • сб
Екскурсія до виноробні

Добавить событие

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити