Інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро»

Концерт іінструментального ансамблю «Єлисавет-ретро»
Інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро»
Событие уже прошло
520
Написать отзыв!
0
З:Україна, Кропивницький

Повідомити про помилку

Лауреат міжнародних конкурсів - інструментальний ансамбль Кіровоградської обласної філармонії «Єлисавет-ретро». Рік заснування колективу - 1992. До його складу увійшли талановиті професійні музиканти з великим досвідом сценічної роботи. У 2002 році ансамбль став лауреатом Міжнародного конкурсу у м. Київ.

Без сумніву, привабливість ансамблю – у музиці, талановитих обробках і аранжуваннях композитора,заслуженого працівника культури України Миколи Кваші. До речі,твір Миколи Кваші у 2005 році був включений до компакт- диску «Кращі 100 творів українських композиторів XX сторіччя» виданого в Канаді.

У репертуарі цього колективу – народна музика багатьох регіонів України,естрадні і джазові твори всесвітньо відомих композиторів,народні та сучасні пісні українських композиторів.

В 2022 році ансамбль святкуватиме своє 30-ти річчя. Поряд з неперевершеними аранжуваннями М. Кваші, які складають 90% репертуару колективу, з музикантами співпрацює талановиті молоді аранжувальники Андрій Жук Андрій Яцків (м.Львів). У 2019 році оновився склад колективу. Прийшли молоді талановиті співачки: Світлана Пляка, Людмила Мокряк. Багато років з музикантами працює Іванна Клоц, Артемом Гасленко та Олексієм Козачинським.

Колектив гастролював майже по всій Україні. Він постійно бере участь у відомих в Україні мистецьких проектах «Краю наш,тебе ми прославляємо!», «Об’єднаймо мистецтвом Україну!».

Музику, яку творять майстри музичної справи,що виходять на сцену, вишукана та філігранна. У ній продумано усе до дрібниць. Професійність виконання її бездоганна.

Склад колективу:
Художній керівник колективу – Олена Фурманова(скрипка);
Віталій Присяжний (баяніст-віртуоз,аранжувальник);
Віталій Маслюков (гітара);
Олег Кротов (контрабас);
Артем Гасленко (ударні інструменти);
Анна Шуть (ведуча);

Солісти-вокалісти: Іванна Клоц, Світлана Пляка, Людмила Мокряк, які є також учасницями вокального тріо «Дежавю»; Артем Гасленко та Олексій Козачинський.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити