Концерт органной музыки

Концерт органної музики: Ксенія Бєлікова (Дніпро)
классика
Концерт органной музыки
Событие уже прошло
591
Написать отзыв!
0
З:Україна, Дніпро

Повідомити про помилку

Традиційно, на Великодні свята, Запорізька обласна філармонія продовжує дарувати музичні зустрічі з органним мистецтвом.

За пультом органу – солістка-органістка Дніпропетровського будинку органної та камерної музики, лауреат Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів Ксенія Бєлікова. В репертуарі музиканта – кращі твори світової органної та інструментальної класичної музики. Спектр її виконавської майстерності охоплює твори митців від добахівської епохи до композиторів ХХ століття. Чільне місце в програмах органістки займають твори українських авторів. Ксенія успішно виступає з камерними та симфонічними оркестрами,  гастролює Україною, країнами близького і далекого зарубіжжя. Артистка – учасниця Міжнародної Бахівської академії (Дніпро, 2016, 2018).

На глядачів чекає захоплююча концертна програма, в якій прозвучать твори Йоганна Себастьяна Баха, Дітріха Букстехуде, Томазо Альбіноні  та інших видатних композиторів.

Концерт органної музики – це найкращий подарунок до свята, що залишає не тільки приємні спогади, а  й збагачує людину духовно.

Вам треба увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвалися? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити