Створення затишку та гармонійної атмосфери вдома: аспекти вибору та користування восковими свічками

20 листопада 2023 • Бізнес, технології • коментарів: 0

Створення затишку та гармонійної атмосфери вдома: аспекти вибору та користування восковими свічками

Споглядання за полум’ям має заспокійливий ефект. Саме тому свічки стають атрибутом для створення освітлення у вечірні та нічні часи доби. Їх купують, щоб запалювати під час святкової трапези, а також для романтичних зустрічей. У житті, яке протікає досить динамічно, це необхідні ритуали. Вони знімають стрес та допомагають розслабитись після напруженого дня.

Воскові свічки придають інтер’єру особливого шарму, вони перетворюють буденний простір у затишний, наповнений теплом та світлом. З давніх часів ці аксесуари виконували роль оберега в оселі. Сьогодні можна придбати свічки різних типів та форм:

  • ароматичні;
  • столові;
  • декоративні;
  • побутові;
  • сервірувальні тощо.

Вони можуть виконувати різні функції: наповнювати оселю приємними запахами, освітлювати приміщення, коли відсутнє енергопостачання, бути центральним елементом святкового стола або просто частинкою інтер’єру.

Які свічки варто купувати

Безпека експлуатації аксесуарів, які мають властивість горіти, — це головне, чим треба керуватися. Є бажання наповнити дім чи квартиру приємними ароматами? Купуйте воскові свічки, які залиті в ємності з екологічного матеріалу. Залежно від мети застосування такої ароматерапії можна вибрати аксесуар, наповнювачем для якого виступає ефірна олія. Лаванда заспокоює та знімає симптоми перевтоми, цитрусові дарують свіжість та наповнюють енергією, бергамот усуває депресію, іланг-іланг допомагає позбутися відчуття страху тощо.

Свічки з натурального бджолиного воску не несуть загрозу здоров’ю. Навіть при горінні вони не виділяють шкідливих речовин. Також в оселі припустимо використовувати аксесуари, виготовлені з пальмового стеарину, харчового парафіну та соєвого воску. Плавляться вони, не утворюючи диму, тож належать до продуктів безпечного користування. Чи має значення ґніт? Від товщини нитки буде залежати час горіння свічки. Тонкий ґніт згорає дуже швидко, навіть коли оточений достатнім шаром воску. Щільний із плетених бавовняних волокон горітиме найдовше.

Лайфхаки для користувачів

Не забувай про корисні поради:

  1. Якщо свічку треба потушити, не варто дмухати на неї. Для цього треба скористатися спеціальним ковпачком. Процес горіння припиняється одразу, минаючи коптіння, тому віск починає остигати. У такий спосіб ароматичні речовини не втратять своїх властивостей. 
  2. Подовжити строк горіння свічки теж можливо. Для цього не варто її запалювати на 10–15 хвилин. Це пояснюється тим, що під час короткотривалого підвищення температури віск розплавиться лише всередині, відбудеться його розшарування, з’являться пустоти. Під час наступного запалювання горіння продовжиться не 2–3 години, а значно менше. Також може зіпсуватися ефірна олія, тому аромат, що утворюється, перетвориться на неприємний.
  3. Підрізати ґніт — це те, що треба робити перед наступним запалюванням. У такий спосіб довжина полум’я зменшиться, тож буде не так інтенсивно плавитися віск. Завдяки видаленню згорілої частини ґнота можна запобігти утворенню диму. 
  4. Завжди дотримуватись правил безпеки. Варто слідкувати, щоб полум’я не розповсюдилось. Свічку треба розміщувати в тримачі з термоскла, кераміки, заліза. Неприпустимо ставити аксесуар у зоні досяжності тварин або дітей.

Купити воскові свічки – означає подбати про затишок та створення гармонійної атмосфери вдома, дозволити наповнити оселю теплом та світом, утворюючи в кожному куточку комфортні умови. Ці аксесуари можуть стати частиною сімейних традицій та ритуалів, дарувати спокій та неймовірну чарівність, надихати на творчість.

 

Коментарі:

Вам подтрібно увійти на сайт, шоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!


Категорії

Арт-галерея
Бізнес, технології
Гурман
Краса и здоров`я
Музика
Наші люди
Театри
Шоппінг

Останнє в категорії «Бізнес, технології»

23 квітня 2024
Сухой корм для собак: идеальный выбор для здорового питания вашего питомца
16 квітня 2024
Идеальный микроклимат и комфорт в вашем доме: Как выбрать канальные кондиционеры и эффективные котлы для отопления?
8 квітня 2024
Настільні ігри — роль в розвитку логічного мислення у дітей
12 березня 2024
Паперові пакети: екологічно й функціонально
2 березня 2024
Як вибрати телевізор
23 лютого 2024
Для чего нужна страховка путешественника и от каких рисков она обеспечивает защиту?
22 січня 2024
Полное КАСКО: первоклассная страховка вашего автомобиля
27 листопада 2023
Изготовление бумажных браслетов: креативное решение для различных мероприятий
24 листопада 2023
Ігрові автомати за мотивами фільмів
20 листопада 2023
Створення затишку та гармонійної атмосфери вдома: аспекти вибору та користування восковими свічками

Зараз на ТВ
18:00 Інформаційний марафон (1+1)
19:00 Х/ф Команда А. (2+2 )
19:00 Час новин. (5 канал)
18:00 Інформаційний марафон (ICTV)
18:00 Інформаційний марафон (UA: Перший)
18:00 Інформаційний марафон (Інтер)
19:00 Х/ф Ліга справедливості Зака Снайдера. (Новий канал)
17:30 Речдок. (НТН)
19:00 МастерШеф, 13 сезон. (СТБ)
17:30 Х/ф Пригоди у Вегасі. (ТЕТ)
18:00 Інформаційний марафон (Україна)

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити