Виставка народних музичних інструментів

Виставка народних музичних інструментів
Виставка народних музичних інструментів
741
Написать отзыв!
0
Країна:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Відвідувачі зможуть не тільки побачити близько 500 унікальних експонатів з приватної колекції Любомира Кушлика, а й пограти на кожному з них. У такому обсязі колекція за межами Львова буде виставлена вперше. Також будуть представлені експонати першого в Україні Музею історії музичних інструментів, що нещодавно відкрився у Запоріжжі.

Ініціатива проведення виставки у Запоріжжі належить керівнику Музею історії музичних інструментів Денису Васильєву, а втілити ідею стало можливим завдяки співпраці в рамках проекту «Психосоціальна підтримка та конфліктний менеджмент», що є одною з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Протягом цього часу відбуватимуться етномузичні майстер-класи, інтерактивні лекції, міні-концерти із залученням відвідувачів.

У відкритті виставки візьмуть участь:

Любомир Кушлик – львівський етномузиколог, музикознавець, член Міжнародної ради традиційної музики ЮНЕСКО, член Національної спілки композиторів України. За 25 років він назбирав близько 700 інструментів, серед яких майже 600 – суто українських.

Денис Васильєв – керівник Музею історії музичних інструментів «БарабанЗА» (Запоріжжя),

Михайло Мордовськой – директор Запорізького обласного краєзнавчого музею,

Катерина Мінакова – координатор проекту «Психосоціальна підтримка та конфліктний менеджмент» Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Відкриття виставки відбудеться 9 листопада об 14:00

Вам необхідно увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити