Bilka Pop-Art

Виставка картин «Bilka Pop-Art»
арт
Bilka Pop-Art
512
Написать отзыв!
0
Країна:Україна, Запоріжжя

Повідомити про помилку

Сучасне мистецтво саме себе повторює і вмирає. А потім оживає і змушує нас переживати. Нажаль, поп-арт і стріт-арт в Україну дісталися з запізненням, але тим краще ми можемо зараз ним насолоджуватися. 7 і 8 вересня вперше відбудеться виставка картин запорізького стріт-арт художника Тараса Білки Bilka Pop-Art.

21 робота виконана в суміші стилів stencil-art і spray-art. Це суміш кількох стилів сучасного вуличного мистецтва. 21 портрет світових ікон музики.

Трішки про техніку виконання. Для створення кожної роботи від початку береться фотографія і домальовуються тіні різних об’єктів. Після чого створюється малюнок на кількох листах, тіні на яких вирізають скальпелями і макетними ножами для дрібної роботи. Відтак кожна картина розбивається на трафарети-слої. Наде деякими картинами через деталізовану роботу довелося працювати впродовж 5 місяців (як портрет Джона Леннона чи Джима Гендрікса).

В основі кожної роботи полягає не тільки творча складова, а й ручна механічна. Власне, в цьому і полягає весь поп-арт, адже картини потім можна повторити, не обмежуючи окремий портрет ексклюзивністю.

21 робота малювалася впродовж майже трьох років і це перша виставка Білки.

На виставці буде презентовано портрети: Мерлін Монро, Бітлз, Луїса Армстронга, Честера Беннінгтона, Майкла Джексона, Боба Марлі, Девіда Боуї, Елвіса Преслі, Джима Гендрікса, Матісьяху, Емі Вайнхауз, Курта Кобейна, Тома Йорка та інших.

Вам необхідно увійти на сайт, щоб написати відгук.
Ще не реєструвались? Це швидко!

 
Додати подію

Форма зворотнього св'язку

Зауваження, побажання, критика...

Якщо питання по білетах, обов'язково вкажіть номер заказу якщо він є!

E-mail:
відправити